Andreea Marin, pe masa de operatie! Ce i-au gasit medicii in zona cervicala, fanii sunt ingrijorati

Andreea Marin nu se mai ascunde! Vedeta a recunoscut ca in curand va suferi o operatie destul de complicata ce implica anestezia generala.

Pentru a pune capat zvonurilor care au circulat in ultimele saptamani, Andreea Marin a vorbit deschis despre acest subiect. Iata ce urmeaza sa i se intample:

"Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic grav, astazi am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie in zona cervicala. Peste o luna voi face operatia, totul va fi bine, e o problema temporara.

"Mai greu mi-a fost sa stau in aparatul de RMN astazi, sa fiu sincera. Oamenii m-au linistit pentru ca nu mai puteam respira. Nu ma panichez, dar sunt un om practic si raman in felul acesta si in privinta problemelor de sanatate.

"Eu sunt de parere ca e mai bine sa stiu mai din timp, cand pot sa fac ceva. Am vreo 5-6 operatii, facute de nevoie, nu te joci cand e vorba de sanatate. Avem datoria si fata de copii nostri sa le aratam ca asa trebuie facut", a povestit Andreea Marin.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate