Andreea Mantea si Madalin Ionescu prezinta show-ul "WOWBiz"

Incepand de astazi, Madalin Ionescu si Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni pana joi, de la 22:30, la Kanal D.

 

Andreea Mantea si Madalin Ionescu prezinta, incepand de astazi, show-ul „WOWBiz”
Incepand de astazi, Madalin Ionescu si Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni pana joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele doua vedete au mai fost impreuna gazdele acestei emisiuni incepand din octombrie 2012 pana in vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.
Prezenta feminina seducatoarea, Andreea Mantea declara ca este incantata de revenirea alaturi de echipa Kanal D.
„Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D”, a spus Andreea Mantea.
„WOWBiz”, cel mai intens show al noptii, prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, le va aduce in continuare telespectatorilor Kanal D in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22:30, subiecte incendiare, dezbateri fara tabuuri si prejudecati, dezvaluiri in premiera care vor tine primele pagini ale ziarelor.

Cele doua vedete au mai fost impreuna gazdele acestei emisiuni incepand din octombrie 2012 pana in vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.Prezenta feminina seducatoarea, Andreea Mantea declara ca este incantata de revenirea alaturi de echipa Kanal D. 

"Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D", a spus Andreea Mantea.

"WOWBiz", cel mai intens show al noptii, prezentat de Madalin Ionescu si Andreea Mantea, le va aduce in continuare telespectatorilor Kanal D in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22:30, subiecte incendiare, dezbateri fara tabuuri si prejudecati, dezvaluiri in premiera care vor tine primele pagini ale ziarelor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate