Andreea Mantea si-a schimbat look-ul! Iti place cum arata acum? FOTO

Andreea Mantea si-a schimbat look-ul! Iti place cum arata acum? FOTO

Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu v-au pregatit si aceasta saptamana unele dintre cele mai frumoase obiceiuri intalnite la nunti. Sambata, 17 martie 2012, incepand cu ora 20.30, veti vedea cum s-au “antrenat” nuntasii din “Mireasa”, o localitate din judetul Constanta, pentru lupta cu “adversarii” lor din Chisinau, Republica Moldova.

Cine si cum va castiga premiul pentru cea mai frumoasa nunta, veti afla sambata, incepand cu ora 20.30, la “Nunta cu surprize”, numai la Kanal D. In aceasta saptamana, Andreea Mantea i-a pregatit o surpriza colegului sau, Cove.

Vedeta Kanal D a ales sa fie pentru o saptamana “agent sub acoperire”, incercand astfel sa castige mai usor competitia. Pentru a-si induce in eroare contracandidatul a recurs la o schimbare radicala de look. Asadar, sambata seara, la Kanal D, o veti putea vedea pe Andreea Mantea cu parul afro si ochelari noncomformisti. Daca a reusit aceasta sa-si duca la bun sfarsit planul de agent secret, veti afla in aceasta saptamana la “Nunta cu surprize”.

Nu ratati sambata, 17 martie, de la 20.30, o noua editie  „Nunta cu surprize”, cu Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, numai la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate