Andreea Mantea, legata la ochi in proba de "foc”! Vedeta trebuie sa ghiceasca ce i se da sa manance! Nu ratati o editie de senzatie "Se striga darul" azi, de la 20.00, la Kanal D

,

Andreea Mantea si Bursucu sunt pregatiti pentru petrecerea mirilor Oana si Florin Fasui, din Şirineasa, Ramnicu Valcea.

Frumoasa Andreea este gata sa castige, in fata lui Bursucu, si cauta sa stranga cat mai multa zestre pentru mireasa. Inarmata cu sarmul caracteristic, Andreea este invitata in casa  unor vecini ai mirilor, iar vedeta noastra trece la treaba. Iscusita in a afla secrete, Andreea cauta sa afle de la vecini cat mai multe detalii despre culisele nuntii.

 

„Doamna, ia sa-mi spuneti, soacra a pus-o la treaba pe Oana (mireasa – n.r.)?  (...) Dar n-au facut copilul prea repede? Credeti ca Florin (mirele – n.r.) o iubeste pe Oana mult?”, o iscodeste, dar cu bune intentii, Andreea pe vecina. 

 

 

Cu lada plina de zestre dar si cu multe „secrete” aflate, Andreea se indreapta catre petrecere, nu inainte insa de a da un „test” in fata vecinilor. Ca sa stranga si mai multa zestre pentru mireasa, Andreea trebuie sa treaca un test de „degustat”. Ea trebuie sa recunoasca nu mai putin de opt produse pregatite de vecina mirilor, dar nu oricum, ci legata la ochi. 

 

La toate aceste intrebari puteti afla raspunsurile sambata, de la ora 20:00, urmarind o noua editie „Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Bursucu.

 

Citește și:

Bursucu, bona pentru copilul Andreei Mantea

Astazi incepe noul sezon “Se striga darul”, de la ora 20:00, la Kanal D. Andreea Mantea trece in spatele camerei de filmat

GABRIELA CRISTEA a incercat sa afle sexul bebelusului ei, in direct! Iata la ce probe spectaculoase a fost supusa de Andreea Mantea si Bursucu si cum a reactionat Tavi Clonda!

Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie. Vremea, în continuare foarte caldă!

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies