Andreea Mantea "jefuita", la nunta! “Au furat bradul!” Cum a reactionat vedeta cand a vazut ce s-a intamplat si cine a castigat competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, la Kanal D!

In vreme ce Andreea Mantea, impreuna cu mireasa, impodobeau bradul, Mihai Mitoseru facea “planuri de razbunare”.

In aceasta seara, echipa “Se striga darul” merge in Muntenia, la Cicanesti, judetul Arges, la nunta mirilor Marian si Georgeta Ciurea, acolo unde Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt invitati la o nunta cu traditii frumoase, autentice. 

Cum Andreea Mantea a apelat, de-a lungul timpului, la diverse <trucuri> pentru a-si invinge “adversarul” in competitia darurilor, pe Mihai Mitoseru,  iata ca acum se intampla contrariul. Mai intai, Mihai Mitoseru si-a pacalit colega, anuntand alta zi pentru nunta, ea Mantea afland adevarul in ultimul moment, pentru ca apoi, acesta sa ii mai “pregateasca” ceva.

Pentru ca una dintre cele mai importante traditii de nunta, pentru mireasa, este impodobitul bradului, ritual la care participa domnisoarele din sat, fetele se pun pe treaba.

Conform traditiei, bradul, in timp ce se impodobeste, trebuie sustinut de fratele miresei, si tot el  trebuie sa aiba grija ca arborele sa nu se “se fure”, acesta nefiind semn bun pentru miri.

 

In vreme ce Andreea Mantea, impreuna cu mireasa, impodobeau bradul, Mihai Mitoseru facea “planuri de razbunare”.

 “Se spune ca daca mirele vede bradul, in timp ce acesta se impodobeste, nu ii va merge bine in casnicie”, ii spune mirele lui Mihai Mitoseru, care nu intelegea de ce ei, barbatii, nu pot fi prezenti la aceasta randuiala. Pus pe pozne, Mihai Mitoseru a facut o gasca, cu mirele si prietenii acestuia, si au “furat” bradul.

Citeste si: Andreea Mantea, ciobanita peste o mie de oi! Vedeta de la “Se striga darul” pune umarul la treaba, la stana!

“Dati-mi bradul inapoi! Am <pierdut> bradul! Au furat bradul!” striga Andreea Mantea, in timp ce alearga dupa <gasca> lui Mitoseru.

Cum a reusit Mihai Mitoseru sa fure bradul miresei, desi acesta era pazit cu strasnicie de fratele miresei, cum a reactionat Andreea Mantea cand a vazut ce s-a intamplat si cine a castigat competitia darurilor, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate