Andreea Mantea, IN PRAGUL DISPERARII: “Hai sa calcam pe cadavre!” VIDEO

Cine a facut-o sa isi iasa din minti?

La Kanal D, farsele s-au tinut lant! Primul pe lista pacalitilor a fost Madalin Ionescu. El a fost luat pe sus de mascati, bagat in duba si dus la sectia de politie. Chipurile pentru o depasire de viteza. Totul a fost pus la cale chiar de prezentatorul Stirilor Kanal D de la ora 19, Cristian Sabagh. Fara sa banuiasca nimic din farsa, lui Madalin Ionescu aproape ca i-a stat inima in loc cand a vazut ce i se intampla.

Daca Madalin a trecut prin cosmarul vietii lui, dar a scapat fara sa verse vreo lacrima, colega lui de platou, Andreea Mantea, n-a fost atata de norocoasa. Ea s-a vazut pusa in fata unui complot prin care se planuia inlocurea ei de la emisiune. Credeti ca i-a picat bine?

Citeste si: SECRETUL bine păzit al lui Marcel Vela. S-au aflat misterele bărbatului în geacă de piele - capital.ro

Editia de aseara a emisiunii "WOWbiz" a spulberat concurenta! Cu un rating mediu de 5,8 pe targetul All Urban, emisiunea prezentata de Madalin Ionescu si Andreea Mantea a fost pe primul loc in audiente. Cota de piata inregistrata a fost de aproape 15 %.

De altfel, toata seara Kanal D a fost pe primul loc. Incepand de la ora 20.00, cand a inceput Suleyman Magnificul, pana dincolo de miezul noptii, cand s-a terminat "WOWbiz", Kanal D a inregistrat o audienta medie de peste 7 procente pe targetul comercial si o cota de piata de peste 18 %.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies