Andreea Mantea i-a “copt-o” lui Mitoseru! Astazi, de la ora 20:00, la “Se striga darul”

,

Astazi, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru ajung la Buzau, in Nehoiu, pentru a participa la nunta mirilor George si Roxana.

Indragitii prezentatori ai emisiunii sunt pregatiti sa se infrunte si astazi, la “Se striga darul”, fiecare dorindu-si sa stranga cat mai multa zestre pentru miri.

Sa iti arda lada de zestre, acesta poate fi cel mai crunt blestem care ar putea sa cada pe capul Andreei Mantea sau al lui Mihai Mitoseru.

Cum bine stim, Andreea si Mihai sunt dependenti de lada de zestre, adica, acesta este obiectul muncii lor. Dornica de castig, iata ca Andreea Mantea pune in practica, la propriu, <blestemul>. Un litru de lichid inflamabil, o bricheta si treaba-i rezolvata.

“Asa ceva nu se face niciodata!”, reactioneaza Mihai Mitoseru, atunci cand vede ce i-a pregatit Andreea.

Mihai Mitoseru, fara sa stea pe ganduri, incearca disperat sa stinga flacarile pentru a-si recupera lada.

Cat de mare a fost paguba, ce solutii gaseste Mihai Mitoseru pentru a-si duce treaba la bun sfarsit si cum se va descurca Andreea Mantea dupa ce si-a sabotat colegul, aflati sambata, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, numai la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kanal D, lider absolut de audiență, cu “Teo Show”

Laura Sârbu, secretarul general al Primăriei Deva, rămâne după gratii, în timp ce soțul său a fost plasat în arest la domiciliu

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

Kanal D, lider de piață, cu “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dezvăluirile lui Mădălin Voicu, urmărite de aproape un milion de telespectatori din întreaga țară “Asta cred că e...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies