Andreea Mantea are puterea! In editia de maine, prezentatoarea de la “Puterea Dragostei” ii pune la respect pe concurenti! Ce decizie ia aceasta?

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la ora 13:00, si in fiecare sambata, de la 15:30, este foc si para pe concurentii din Casa Dragostei.

In editia de maine, 29 noiembrie, prezentatoarea da militaria jos din pod si ii apostrofeaza atat pe baieti, cat si pe fete, din cauza comportamentului lor neadecvat. 

“O rautate extrem de mare din partea tuturor, pentru o fata nou venita aici, in Casa Dragostei”, spune amenintator Andreea Mantea, condamnand atitudinea concurentilor. 

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D ii ameninta cu penalizarea pe concurentii care nu se conformeaza cerintelor “bunului simt”. 

 

 

“Sa stii ca eu am puterea sa va dau un cartonas galben, oricand vreau eu. Va rog sa mutati cadrul de pe Adrian, vreau sa vad si pe altcineva”, le transmite suparata vedeta concurentilor, moment in care solicita echipei de productie sa schimbe cadrul de filmare, pe un alt concurent. 

Tot in editia de maine “Puterea Dragostei”, Madalin o banuieste pe Rafaela ca a venit in emisiune, cu alte ganduri decat cele de a-si gasi sufletul pereche si, ironic, ii ofera fetei un trofeu simbolic, cu titulatura ”Cea mai buna actrita – Zmeura de aur”. 

 

 

Cum raspunde Rafaela acuzatiilor si ce decizii va lua Andreea Mantea in privinta concurentilor veti putea afla in editia de maine a show-ului “Puterea Dragostei”, difuzata la ora 10:00, la Kanal D. 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate