Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 iun 2023, 19:34

Weekend-ul acesta, la Timișoara, Andreea Mantea va fi prezentă pentru a-i cunoaște și a interacționa cu potențialii concurenți ai emisiunii "Casa iubirii".

Daca ești în căutarea iubirii adevărate si vrei să îți găsești sufletul pereche și să trăiești o experiență unica, atunci avem o veste minunată! Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare a emisiunii "Casa iubirii", difuzată la Kanal D, ajunge în acest weekend la Timișoara pentru castingul celei mai așteptate emisiuni cu si despre dragoste din România.

Citește și: Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

Cu inima plină de bucurie și nerăbdare, Andreea Mantea va fi prezentă la Hotel Boavista, vineri și sâmbătă, in intervalul orar 10:00 – 20:00, pentru a-i cunoaște și a interacționa cu potențialii concurenți ai emisiunii "Casa iubirii".

Este sansa ta de a te implica într-o experienta unica, prin care poți descoperi dragostea autentică.

Dacă simți că viața ta are nevoie de o schimbare și ești pregătit să îți deschizi inima în fața întregii țări, atunci te astept la castingul pentru "Casa iubirii". Ne vedem maine si sambata la Timisoara”,
 a spus Andreea Mantea.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

Pentru mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa Iubirii” și cerințele de participare, puteți vizita website-ul oficial al Kanal D  www.kanald.ro  si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!