Andreea Mantea a lansat concurentilor o provocare, la fel ca cea din gala! Cine a refuzat categoric sa participe? Iata reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Concurentii "Puterea dragostei" au avut parte de o provocare asemanatoare cu cea din gala, unde au dansat in perechi.

Pentru a-i scoate din monotonie care se asternuse in casa "Puterea dragostei", Andreea Mantea a lansat concurentilor o provocare asemanatoare cu cea din gala. Scopul prezentatoarei TV a fost unul clar, acela de a observa care sunt cu adevarat cuplurile deja inchegate si cine este inca nehotarat. 

 

"Am vazut ca jucati mai devreme! Voiam sa va adresez o provocare! Daca ar fi sa va rog acum, din nou, ca in gala, sa dansati, baietii sa el invite pe fetele cu care doresc sa faca un cuplu, ar mai fi la fel?", a spus Andreea Mantea.

 

Primele perechi care s-au indreptat spre mijlocul casei sa danseze au fost: Viorela si Stefan, Bogdan si Bianca, Adelin cu Stefania, Ricardo cu Rafaela, Adrian si Raluca. 

Cel care a refuzat categoric sa schiteze vreun gest a fost Madalin None, care nu vrut sa invite la dans pe niciuna dintre cele trei fete pe care le place. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies