Andreea Mantea a fost pionier pentru o zi si a vizitat casa lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti VIDEO

In aceasta editie a emisiunii "Nunta cu surprize" Andreea Mantea a fost la Scornicesti, pentru a asista la nunta dintre Camelia si Marinel.

"Ne-am cunoscut cand el lucra la apartamentul sorei mele, il renova. Cand am trecut pe acolo l-am vazut ca e un pic mai dragut, dar nu mi-a placut, pentru ca era plin de praf. Eram fitoasa, ma gandeam ca de ce ma uit la baiatul care pune gresie si faianta si da cu glet. Am zis ca nu se poate dar totusi parca ma atragea putin fata lui", a dezvaluit Camelia.

Ulterior au inceput sa iasa la suc, insa lucrurile au avansat relativ greu, deoarece Camelia provine dintr-o familie de preoti. Marinel s-a adaptat atat de mult incat chiar s-a inscris la facultatea de teologie, pentru a se face preot.

Si cererea in casatorie a fost construita cu atentie, ca sa nu starneasca vreo banuiala nefondata.

Pana sa ajunga la nunta celor doi, Andreea Mantea s-a transformat pentru o zi in pionier si a vizitat casa lui Nicolae Ceausescu din Scornicesti.

"Eu, Mantea Andreea, intrand in randurile organizatiei Nunta cu surprize, ma angajez sa-mi iubesc emisiunea, sa prezint bine, sa fiu harnica si disciplinata si sa-mi cinstesc telespectatorii cu nunti castigatoare", este juramantul pe care l-a facut prezentatoarea in fata bustului fostului dictator.

Ce a facut Andreea Mantea la Scornicesti vedeti in materialul video atasat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate