Andreea Mantea a facut anuntul in Gala "Puterea dragostei"! Iata cine a fost desemnat "Favoritul saptamanii", dintre Bianca si Livian si cine a plecat acasa!

,

In finalul Galei, Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat de catre toti concurentii.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Bianca si Livian, ca favoriti ai saptamanii, dar si pe Bia si Raju, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

Citeste si: Livian a dat cartile pe fata! Andreea si tatal lui, Nelson Mondialul se cunosc foarte bine! "A fost intrebata: cine e mai bun la pat, tatal lui sau el?" Iata cum a reactionat Andreea!

Raju este cel care a fost eliminat de la Puterea dragostei.

Pe de alta parte, Bianca este cea care a câștigat cei 1500 de euro săptămânali și a reusit din nou sa isi protejeze casa si sa totodata sa primeasca titlul de lider suprem.

Citeste si: Nelson Mondialul, dezvaluiri incredibile despre asa-zisa relatie dintre el si Andreea! "M-am topit dupa ea, mi-a fost draga!" Iata ce reactie exploziva a avut Andreea!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata frumoasa vedeta cu noile gene!

Activista de Mediu Greta Thunberg susține că Sindromul Asperger, o tulburare mintală de tip autist, o ajută în lupta pentru climă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Nelson Mondialul, dezvaluiri incredibile despre asa-zisa relatie dintre el si Andreea! "M-am topit dupa ea, mi-a fost draga!" Iata ce reactie exploziva a avut Andreea!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies