Andreea Mantea a făcut anunțul! Iată ce îi așteaptă pe toți concurenții din Casa iubirii, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 16:00 și 19:00, într-o ediție specială!

,

Concurenții vor pregati cateva momente de roast într-o atmosfera de senzație! Iată ce se va întâmpla!


In articol:

În ediția de vineri, în Casa iubirii, tensiunile dintre Bianca și Sorin au continuat, iar cei doi concurenți și-au spus replici acide. Însă în cele din urmă aceștia au decis să îngroape securea războiului și s-au întâlnit în camera roșie pentru a pune punct disputei lor.

Însă acest lucru l-a deranjat teribil pe Adrian care s-a arătat gelos că partenera lui s-a întâlnit între patru ochi cu Sorin.

Andreea Mantea a făcut anunțul! Iată ce îi așteaptă sâmbătă, 11 iunie, pe toți concurențîi din Casa iubirii

În ediția de sâmbătă, Andreea Mantea îi va provoca pe toți concurenții la câteva numere de roast într-o atmosfera de senzație.
Însă până la aceste momente hazlii, în Casa iubirii se va reaprinde conflictul între Maria și Dragoș. Concurentul va lansa din nou replici jignitoare la adresa Mariei, care în cele din urmă va izbucni în lacrimi amare. Dragoș îi va spune Mariei că a găsit o nouă porecla pentru ea „Cici”, însă tânăra se va supăra teribil încercând să le explice băieților că nu se victimizează așa cum ei consideră.

Dragoș: Maria, ți-am găsit o nouă poreclă! Cici! TU te victimizezi foarte mult aici, lasă!

Ionuț: Toți băieții din casă asta considerăm că Maria se victimizează într-un fel! Petru că nimeni nu se ia de ea, nimeni nu îi spune absolut nimic, nimeni nu are absolut nimic cu ea!

Maria: Măcar dacă m-aș preface ar fi ceva! Dar dacă eu așa sunt eu!

Ionuț:

Spune-ne de ce plângi, te rog!

Citeste si: Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

După aceste tensiuni dintre Maria și Dragoș, Andreea Mantea îi anunță pe concurenți că vor fi protagoniștii unor scurte și inedite momente de roast, ar atmosfera va fi una de-a dreptul incendiară. Iată cum vor reacționa concurenții când își vor auzi numele printre replicile ironice de roast ale colegilor lor.

Citeste si: Bianca tună și fulgeră. Sorin a scos-o din sărite: ”Am tăcut foarte mult” De ce concurentul o tachinează tot timpul

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca, decizie radicală în privința lui Adrian! „M-a făcut să dau pași înapoi acum” Concurenta se va întâlni cu Sorin în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa...

Marcel Ciolacu nu și-a ales succesorul la șefia PSD: Ştiţi câţi preşedinţi au vrut să-şi lase succesori? Toţi! N-a ieşit la niciunul

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce a aflat Andreea Mantea despre destinul ei! Prezentatoarea TV nu mai are niciun dubiu: "Așa mi-a fost scris!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies