Andreea Lodba de la Survivor Romania s-a lansat in muzica. Cu cine canta actrita din Moldovenii?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2021, 18:53
Andreea Lodba canta alaturi de Mitica
Sursa: Instagram

Andreea Lodba da lovitura si pe plan muzical dupa participarea la Survivor Romania 2021 in tabara Faimosilor. Insa, cu cine canta frumoasa actrita?

Iubitele personaje “Mitică și Aurica” din serialul Moldovenii lansează prima lor piesă, pe canalul de Youtube 3Chestii, acolo unde aceștia adună milioane de vizualizări la clipurile lor virale.

Deja îi cunoașteți pe cei doi protagoniști, este vorba despre Petronel Gabriel Gongeanu si Andreea Lodbă, care s-au gândit să vină cu ceva nou pentru publicul lor. Astfel, cei doi au lansat o piesă care se numește “Ferarri”.

Andreea Lodba s-a lansat in muzica alaturi de petronel Gongeanu

Piesa “Ferarri” păstrează caracterul umoristic cu care personajele ne-au obișnuit.

De remarcat în videoclipul piesei este faptul că deși titlul “Ferarri” ne duce cu gândul la lux si opulență, cei doi apar în “bolidul” lor- căruța, pe care au modificat-o, aducându-i diverse îmbunătățiri precum scaun, oglinzi, faruri.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citeste si: Cum si-a caracterizat Andree Lodba coechipierii Faimosi de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre unul dintre cei mai controversati concurenti: "E fenomenal, nu am ce sa-i reprosez..."

Ideea lansării acestei piese a venit înainte ca Andreea să plece în competiția Survivor, iar piesa a fost înregistrată încă din luna aprilie 2021, înainte ca Andreea să plece în Republica Dominicană, însă nu a putut fi lansată deoarece videoclipul piesei nu a fost filmat.

Astfel a fost necesar ca Andreea să se întoarcă în țară pentru a putea lua parte la acest videoclip muzical. La filmările videoclipului au luat parte toate personajele principale din serialul Moldovenii: Popa Vasile, Dascălul, Cornel, primarul Șpagoveanu, Maria, Ion și Vior.

Survivor Romania: Andreea Lodba s-a intors in tara! Cine a asteptat-o la aeroport pe Faimoasa

Mitica si Aurica fac senzatie pe Youtube in piesa "Ferrari"

Andreea Lodba a participat si la Survivor Romania 2021 in tabara Faimosilor, insa pana la finalul competitiei a fost eliminata.

In calitate de concurenta la reality show, Andreea a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostilor sai coechipieri evitand scandalurile si reusind sa aduca multe puncte pe traseul din Dominicana. Iata ca acum Andreea a venit cu o noua surpriza, de aceasta data muzicala, iar pe Yutube deja piesa face furori reusind sa stranga deja intr-o zi peste 200 de mii de vizualizari. 

Citeste si: Andreea Lodba, adevarul despre relatia Elenei Marin cu Stefan Ciuculescu la Survivor Romania 2021

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies