Andreea Lodba

Andreea Lodba este una dintre cele mai noi concurente de la Survivor România 2021, ea s-a alăturat echipei Faimoșilor. Tânăra este pregătită să ia parte la cea mai tare provocare a vieții ei.

UPDATE: Andreea Lodba a părăsit competiția Survivor România 2021 în consiliul de eliminare care a avut loc pe 30 mai 2021. Faimoasa a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.

CV Andreea Lodba. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021

Andreea Lodba este cunoscută de telespectatorii Kanal D, deoarece ea este cea care dă viață personajului Aurica din serialul "Moldovenii". Andreea are 25 de ani, s-a născut în Iași și chiar dacă actoria îi ocupă mare parte din timp, aceasta este pasionată și de sport. 

Tânăra a urmat cursurile Facultății de Kinetoterapie, din cadrul UNEFS. Cand nu joacă în serial sau nu face sketch-uri împreună cu trupa 3chestii, Andreea își urmează pasiunea pentru sport, ca arbitru de fotbal la juniori.

Andreea Lodba face sport de la 13 ani, aceasta a început cu atletismul pe care l-a practicat 8 ani.

Date Biografice Andreea Lodba

Vârstă: 25 de ani

Echipă: Faimoșii

Înălțime: 

Greutate:

Andreea Lodba a acceptat să meargă în Republica Dominicană pentru că îi place competiția și speră să îi facă față cu brio. Vrea sa fie parte dintr-o echipă unită și crede că are abilitățile sportive necesare pentru Survivor România.

"Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncam sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și perna.", a dezvăluit Andreea Lodba.

Andreea s-a alăturat pe final echipei Faimoșilor, iar parcursul său este unul promițător în competiția Survivor România 2021. Faimoasa luptă din greu pentru a deveni o supraviețuitoare și pentru a-și ajuta echipa.

Andreea Lobda s-a alăturat echipei Faimoșilor pe final de competiție, concurenta a avut un parcurs scurt în competiția Survivor România, însă de care, cu siguranță, își va aminti mult timp de acum încolo. Așa cum a spus și ea, nu a avut suficient timp să demonstreze cât de bună este pe trasee, însă pe final de plecare aceasta a adus două puncte decisive Faimoșilor, care le-a adus două victorii importante.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Andreea Lodba pe Instagram

Andreea Lodba este foarte activă în mediul online, pe contul de Instagram este urmărit de peste 30.000 de oameni, care îi apreciază postările.

 Noua concurentă din echipa Faimoșilor are multe poze pe pagina de socializare, iar printre acestea, nu lipsesc fotografiile în care face sport, lucrul cel mai de preț al concurentei. Sportul este în continuare pasiunea cea mai mare a Andreei Lodba. 

Fotografii cu Andreea Lodba

Ultimele stiri
Cookies