Andreea Banica: "Mi-as fi dorit ca parintii mei sa fie alaturi de Maria Sofia"

Andreea Banica: Mi-as fi dorit ca parintii mei sa fie alaturi de Maria Sofia

Andreea Banica este o femeie frumoasa, implinita, are un sot si o fiica, insa se gandeste de multe ori la parintii pe care ar fi vrut sa ii aiba alaturi.

Andreea Banica este o cantareata frumoasa, talentata care aprinde imaginatia oricarui barbat care o vede in videoclipurile atat de incitante, insa in spatele acestei aparitii fermecatoarea exista si o drama cutremuratoare. Andreea si-a pierdut ambii parinti la varsta de 19 ani.

Nimic nu este mai nedrept decat ce s-a intamplat atunci. Am avut si un sot care m-a invatat sa iert, sa trec peste anumite rautati. Dintre noi doi, el este cel bun. De la el am invatat foarte multe lucruri bune. Practic, Lucian a fos tcel care a stat alaturi de Andreea in momentele grele. Mamei Andreei i-a placut foarte mult de el. Eu l-am cunoscut pe Lucian in clasa a X a.

A mai iesit si cu alte fete, in timp ce era cu mine, insa era normal, trebuia sa mai cunoasca si pe altele. Imi oferea flori de cateori avea ocazia. Ma astepta cu surprize de la scoala, de la bunici. Eu nu l-am dus acasa la ai mei, a venit singur. La 18 ani, mi-a luat un inel si m-a dus la biserica unde mi-a zis ca vrea sa fiu doar a lui. Inca mai am acel inel.

Andreea spune ca a avut dintotdeauna incredere in Lucian. Sunt foarte multi care vor sa ne dezbine familia. La inceput am fost suparata pe tabloide, dar mi-a trecut, nu este nimic adevarat. Sunt foarte fericita ca sunt multe domnisoare care il apreciaza. Sotul meu vine foarte fericit acasa pentru ca stie ca il asteapta sotia lui.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate