Andreea Bănică, din nou însărcinată? S-a simțit rău, iar imediat după, vedeta a dat toate detaliile

Author: Amalia Georgescu
Andreea Bănică, cântăreață
Sursa: Instagram

Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii de pe instagram după ce a fost nevoită să își amâne un eveniment din cauza problemelor de sănătate. Ce a spus vedeta despre posibilitatea de a fi din nou însărcinată?

În ultimele zile, Andreea Bănică nu s-a simțit tocmai bine, iar problemele de sănătate cu care s-a confruntat au împiedicat-o să urce pe scenă pentru a onora un proiect muzical deja programat. Fanii vedetei s-au îngrijorat, iar unii dintre ei chiar s-au gândit că Andreea Bănică ar fi însărcinată din nou. Ce anunț a făcut cântăreața pe instagram?

Este însărcinată cu al treilea copil? Andreea Bănică pune capăt zvonurilor apărute

Rolul de mamă i se potrivește perfect și este foarte implicată în creșterea și educarea celor doi copii pe care îi are și pentru că își dorește să se ocupe așa cum trebuie de ei, Andreea Bănică nu plănuiește să devină din nou mamă. Vedeta a explicat pe contul personal de instagram că stările de rău cu care s-a confruntat în ultimele zile nu anunță o nouă sarcină și că nu își mai dorește încă un copil, având în vedere că timpul pe care îl are la dispoziție nu i-ar permite să le acorde toată atenția de care au nevoie.

Andreea Bănică a anunțat că nu este însărcinată și a ținut să precizeze că se recuperează după problemele de sănătate cu care s-a confruntat, fără să dea prea multe detalii despre afecțiunea care a împiedicat-o să își desfășoare activitatea. Pe zi ce trece, vedeta se simte din ce în ce mai bine și a vrut ca fanii ei să afle acest lucru. 

Citeste si: Andreea Banica, mai sexy ca niciodata. Imagini fierbinti cu frumoasa vedeta

„Mulțumesc pentru mesajele voastre de susținere. Mă recuperez mai greu, dar na...sunt om ca voi toți, cu probleme. O să fiu bine! M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt. Nu mai este cazul. Au trecut ani mulți. Avem 2 copii minunați pentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii, cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei și cu siguranță nu le poți acorda atenția necesară.

Eu văd cum este la noi, mi se pare că niciodată nu suntem suficient de mult cu ei.”, a scris Andreea Bănică pe instagram. 

Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară:

Andreea Bănică a recunoscut că s-a amuzat în momentul în care prietenii virtuali s-au gândit că ar fi din nou însărcinată, mai ales în contextul în care vedeta exclude această posibilitate. 

Citeste si: ANDREEA BANICA i-a facut cadou sotului ei o masina de 150.000 de euro! Cum a reactionat Lucian Mitrea cand a primit darul mult visat!

 


Cookies