Andreea Balan: "Nu se leaga meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie maritata"

Andreea Balan: Nu se leaga meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie maritata

Andreea Balan a aratat mai sexy ca niciodata in platoul "CanCan TV". Diva pregateste un show incendiar de vara, beach party unde va avea coregrafii noi pentru fiecare concert in parte.

Asadar, artista nu va avea vacanta chiar daca va sta toata vara pe litoral. Mai ales ca este si un an electoral, iar primarii doresc sa-si incante alegatorii. Ei, dar nu numai despre proiectele muzicale a discutat Andreea Balan la "CanCan TV", ci si despre relatia ei cu Keo. Cei doi sunt impreuna de sase ani, dar cu toate astea nu au discutat despre casatorie. 

 

Andreea Balan a dezvaluit ca nu isi doreste deocamdata sa se marite pentru ca nu vrea sa i se spuna doamna. "Nu se leaga meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie maritata", a declarat Andreea Balan, referindu-se cel mai probabil la show-urile sexy cu care isi incanta admiratorii prin cluburi. Cantareata a mai adaugat ca evita sa se afiseze cu Keo la evenimente mondene ca ambii artisti vor sa lase impresia ca sunt disponibili. Andreea a dezvaluit, insa, cu ce a cucerit-o Keo. Iubitul ei este un om calm, in care artista a gasit confort si intelegere. "Keo nu are defecte, eu am defecte. Sunt colerica, dar imi trece repede", a declarat Andreea Balan. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate