Andreea Bălan, declarație bizară despre Andreea Antonescu! Surprinzător

Andreea Bălan dă vina pe lipsa de comunicare și lasă să se înțeleagă că a încercat să discute cu Andreea Antonescu despre o posibilă revenire a trupei Andre.


In articol:

  Andreea Bălan participă la festivalul ”La Bairam”, acolo unde se reunsec mari nume ale muzicii pop-dance românești din anii 2000. Alături de ea nu se va afla însă și Andreea Antonescu, colega ei din trupa Andre, iar acest amănunt i-a intrigat pe fani.

  Citeste si: Andreea Balan: "De ce filmez in spital? Asta facem noi!". Cum se simte artista si ce interdictii are

  Citeste si: Andreea Balan de vorba cu mama ei: "Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi"

  Aceștia au întrebat-o pe Bălan direct pe contul de socializare de ce nu revine Andre, iar Andreea a dat un răspuns ciudat. ”Era (frumos n.r.), dar nu am reușit să comunicăm pe acest subiect”, a răspuns Andreea Bălan.

  Ce înseamnă asta? Că a încercat dar că n-a reușit? Că Andreea Antonescu n-a vrut? Nu se știe, Bălan nu a dat mai multe informații. Afirmația vine într-un moment în care legătura dintre cele două Andree părea să fie din nou una bună. Antonescu a vizitat-o pe Bălan la spital, după naștere, iar lucrurile păreau să se întoarcă pe făgașul normal.

  Citeste si: Ce le spunea Arsenie Boca femeilor în Postul Paștelui: "Să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi"

  Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

  Vezi cele mai hot Stiri Kanal D

  Pe de altă parte, Andreea Antonescu promovează din greu evenimentul Diskoteka, un mega-concert internațional cu glorii ale deceniului trecut, însă în care Andreea Bălan nu și-a găsit locul.

  Vezi Kanal D live

  sursa: romanianews

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Recomandari
  Te-ar mai putea interesa
  ` `
  Setari de confidentialitate