Andreea Balan a refuzat sa pozeze goala intr-o revista pentru barbati. Afla motivul!

Andreea Balan a refuzat sa pozeze goala intr-o revista pentru barbati. Afla motivul!

Cantareata Andreea Balan a marturisit in platoul emisiunii "CanCan TV" ca a fost ofertata de mai multe publicatii celebre pentru a poza dezbracata. Editia Playboy din Mexic i-a oferit acesteia 20 000 de dolari.

Ce credeti ca a raspuns artista? Un "Nu" categoric! Fosta componenta a trupei Andre a declarat ca nu va poza niciodata in costumul Evei, indiferent de suma care i s-ar oferi. Desi ii innebuneste pe barbatii cu aparitii extrem de sexy in videoclipuri sau in concerte, Andreea Balan spune ca o face doar pentru a-si promova muzica. Iar impresarul ei are grija ca artista sa aiba cat mai multe concerte. 

 

Andreea Balan are o relatie de 6 ani cu Keo. Cei doi locuiesc impreuna si incearca sa fie cat mai discreti in viata mondena. Acesta ar fi, poate, motivul pentru care presa tabloida ii mai desparte din cand in cand. Andreea Balan a declarat ca nu s-a despartit niciodata de Keo. In ceea ce priveste prietenia cu Petrisor, partenerul ei de dans, cantareata a spus ca sunt doar buni prieteni. "Nu am fost niciodata cu Petrisor. Nu m-am despartit niciodata de Keo, iar el nu a fost gelos", a adaugat Andreea. Chiar daca Andreea si Keo se iubesc foarte mult, cei doi nu se grabesc sa isi oficializeze relatia.

 

Insa, un alt subiect fierbinte macina presa tabloida. Si-a pus sau nu Andreea Balan silicoane? Cantareata refuza sa dea un raspuns concret. "Atat timp cat publicului ii place ce vede, nu mai conteaza", a afirmat Andreea. Pana la aflarea raspunsului corect, Andreea Balan continua sa aprinda imaginatia barbatilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate