Andreea, atac dur la adresa Paulei! "Decat sa ma culc pe la hoteluri, dupa doua zile, mai bine mahalagioaica!" Iata ce secrete compromitatoare cunoaste despre Paula si ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Andreea a dat cartile pe fata si a pus-o la zid pe Paula, in fata tuturor.

Simtindu-se marginalizata de catre celelalte colege din casa, Paula le-a reprosat aluziile si ironiile lansate la adresa sa de cateva zile incoace.
"Au inceput sa ma imite! Andra avea atfel de ton!", a spus Paula.

Andreea, atac dur la adresa Paulei!
Pe de alta parte, Andreea a intervenit pentru a preciza faptul ca Paula a denigrat-o si de aceea s-a intors impotriva ei. De asemenea Andreea a instiintat-o pe Paula ca Bia i-a transmis ca nu mai vrea sa stea cu ea in camera atunci cand va reveni in casa.

Citeste si: Deea si Andra, la shopping in Monaco! Iata cum au fost surprinse cele doua bune prietene, in cele mai exclusiviste locatii, asemenea unor dive!

Andreea, atac dur la adresa Paulei!
"I-am zis ca Bia mi-a transmis ca nu mai vrea sa stea cu ea! Nu stiu de ce s-au certat ele, habar nu am si i-am zis clar, tu, Paula, cu mine nu o sa mai fii prietena! I-am zis si ei in fata, cand mi se duce un om de la suflet, nu mai vreau sa am tangente cu el! Ea are o parere proasta despre mine si ma face in toate felurile! Tu te-ai aliat cu Bianca! Ca sa va spun in fata! Decat sa ma culc ca si tine pe la hoteluri, dupa doua zile, mai bine mahalagioaica! Toata casa stie! A si spus Jador!", a spus Andreea.

Citeste si: Raluca, de la "Puterea dragostei", total schimbata! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa recent!

Citeste si: Livian arunca bomba: Andreea apeleaza la fosti concurenti pentru a obtine sprijinul sustinatorilor acestora! Iata cum a reactionat Andreea si ce scandal crunt s-a iscat intre cei doi fosti iubiti!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate