Andreea, atac dur la adresa Paulei! "Decat sa ma culc pe la hoteluri, dupa doua zile, mai bine mahalagioaica!" Iata ce secrete compromitatoare cunoaste despre Paula si ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Andreea a dat cartile pe fata si a pus-o la zid pe Paula, in fata tuturor.

Simtindu-se marginalizata de catre celelalte colege din casa, Paula le-a reprosat aluziile si ironiile lansate la adresa sa de cateva zile incoace.
"Au inceput sa ma imite! Andra avea atfel de ton!", a spus Paula.


Pe de alta parte, Andreea a intervenit pentru a preciza faptul ca Paula a denigrat-o si de aceea s-a intors impotriva ei. De asemenea Andreea a instiintat-o pe Paula ca Bia i-a transmis ca nu mai vrea sa stea cu ea in camera atunci cand va reveni in casa.

Citeste si: Deea si Andra, la shopping in Monaco! Iata cum au fost surprinse cele doua bune prietene, in cele mai exclusiviste locatii, asemenea unor dive!


"I-am zis ca Bia mi-a transmis ca nu mai vrea sa stea cu ea! Nu stiu de ce s-au certat ele, habar nu am si i-am zis clar, tu, Paula, cu mine nu o sa mai fii prietena! I-am zis si ei in fata, cand mi se duce un om de la suflet, nu mai vreau sa am tangente cu el! Ea are o parere proasta despre mine si ma face in toate felurile! Tu te-ai aliat cu Bianca! Ca sa va spun in fata! Decat sa ma culc ca si tine pe la hoteluri, dupa doua zile, mai bine mahalagioaica! Toata casa stie! A si spus Jador!", a spus Andreea.

Citeste si: Raluca, de la "Puterea dragostei", total schimbata! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa recent!

Citeste si: Livian arunca bomba: Andreea apeleaza la fosti concurenti pentru a obtine sprijinul sustinatorilor acestora! Iata cum a reactionat Andreea si ce scandal crunt s-a iscat intre cei doi fosti iubiti!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate