Andrada a plâns în hohote! Suferă cumplit! Cu ce fată a mers fostul ei iubit, Alex, în camera roșie

,
Andrada Puterea dragostei
Andrada plânge în hohote[Sursa foto: captura video Kanal D]

Andrada suferă cumplit fiindcă s-a despărțit de Alex Moroșanu, însă nu vrea să recunoască acest lucru.


In articol:

Ea a cedat și a plâns în hohote în emisiunea de astăzi Puterea dragostei de la Kanal D. Mădălina a luat-o în brațe, dar, totodată, a certat-o fiindcă vrea să pară puternică, dar în realitate suferă teribil după Alex Moroșanu.

Mădălina a certat-o fiindcă le dă sfaturi altor fete legate de Alexandru, în condițiile în care ea îl iubește în continuare și ar trebui să lupte pentru el.

Andrada: Ce vrei să fac, să mă înjosesc la un bărbat? Când, vreodată, mă voi înjosi pentru un bărbat?

Mădălina: Îi dădeai sfaturi să facă ce vrea el. Pe bune?

Andrada: Vreau să fie fericit

Mădălina: Bravo, Andrada (...) Dacă eram în locul tău înnebuneam. Tu ești terminată, ai sufletul făcut bucăți și tu ești tanc. (...) Ai greșit

Mădălina Puterea dragostei
Mădălina o și susține, dar o și ceartă pe prietena ei Andrada[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alex și Andrada s-au despărțit!

Alex Moroșanu și Andrada sunt în continuare despărțiți în ciuda faptului că păreau să se fi împăcat.

Alex Moroșanu a intrat special pentru Andrada în casă și iată că au și format un cuplu. Din păcate, certurile dese din relație din ultima perioadă au dus, în cele din urmă, la despărțire.

În emisiunea de astăzi Alex Moroșanu a fost în camera roșie cu Delia. Chiar dacă încearcă să nu arate acest lucru, atunci când Andrada îl vede pe Alex cu o altă fată suferă cumplit.

Alex Moroșanu și Delia
Alex Moroșanu și Delia, în camera roșie[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alex Moroșanu are o poveste de viață emoționantă. Concurentul de la Puterea dragostei a povestit în emisiune că a fost abandonat de mama lui când era copil.

"Mama m-a abandonat! A plecat in Germania si a ramas acolo. Ultima oara am vazut-o cand aveam 6 ani si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, fiindca nu stie sa se poarte cu un copil.

Pe mine m-a crescut doar tata, a fost si mama si tata pentru mine. S-a recasatorit, iar actuala lui sotie este adevarata mea mama. Pentru ca ea m-a crescut. Mama biologica imi mai scrie pe internet, ma mai intreaba daca sunt bine, dar nu prea ii raspund, ii mai raspund din politete", a povestit, cu lacrimi în ochi, Alexandru Morosanu, unul dintre concurenții de la Puterea dragostei sezonul 3 care au intrat pe parcurs în show.

Citeste si: Andrada și Alexandra, conflict puternic: „Sunteți niște mincinoase!” Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" duminică, 22 noiembrie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doliu la Puterea Dragostei. Fosta concurentă, devastată de durere: „Dumnezeu să te ierte, ne-a distrus plecarea ta.”

Percheziții de amploare ale polițiștilor în Capitală: au dat de urma profitorilor de pandemie

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Jador s-a sărutat cu o blondă superbă, iar apoi a făcut o declarație șoc: „Îmi fac...” Fanele artistului au reacționat imediat!

Andrada plânge în hohote! Pe ce fată a pus ochii Alex Moroșanu! Urmărește Puterea dragostei miercuri, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies