Andra Volos, cadou de mii de euro din partea lui Lele, de 8 martie. Ce surpriză i-a făcut celebrul manelist iubitei sale

Author: Madalina Maftei

Andra Volos și manelistul Lele formează un cuplu de ceva timp. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și au început să se afișeze public.

Andra Volos este extrem de răsfățată de iubitul ei.

Lele nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de partenera sa, astfel, bruneta deja i-a spus acestuia ce cadou își dorește de 8 martie.

Lele nu se uită la bani când vine vorba de Andra Volos

Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu manelistul Lele de câteva luni. Dacă până acum țineau relația departe de ochii curioșilor, ei bine, acum nu

se mai feresc să-și arate dragoste în public. 

Andra Volos este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de o mulțime de oameni. Postează foarte des în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, aceasta le-a arătat fanilor ce cadou își dorește de 8 martie.

Cadoul la care Andra aspiră nu este deloc ieftin, este vorba despre

o geantă de brand, care costă aproape 2.000 de euro, în speranța că iubitul său va vedea postarea și o va surprinde cu darul mult dorit.

Citește și: Bogdan Mocanu, cu ochii înlăcrimați când vorbește despre fiul fostei sale iubite: "El e puiul meu și rămâne așa toată viața"

Andra Volos a primit darul mult dorit 

Lele are grijă să-și surprindă iubita cum știe mai bine și nu se uită la bani. După ce a văzut postarea Andrei Volos de pe Instagram, manelistul a dat fuga la magazin și i-a cumpărat geanta mult dorită, care nu este deloc ieftină.

Fosta concurentă de la ”Puterea dragoste” a fost în al nouălea cer când a văzut punga, știind deja ce se află în ea.

”Am ajuns acasă și am găsit asta (nr. punga) în living. Nu-mi vine să cred, sper să fie ce mi-am dorit eu. Și dacă e altă colecție, nu contează, gestul contează”, a spus Andra Volos, pe Instagram.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Tânăra este în culmea fericirii și nu a putut să nu-și etaleze noua achiziție pe internet.

Citește și: Andra Volos se iubește cu manelistul Lele. Detaliul care i-a dat de gol. Care ar fi motivul pentru care cei doi își țin relația departe de ochii lumii

 

 

 

 

 

Revine Jador la „Puterea Dragostei”?! De cine s-a îndrăgostit artistul: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

 

 

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?