Andra si Bogdan Mocanu, sedinta foto INCENDIARA! Au facut anuntul chiar acum: ''Impreuna am...''

Andra si Bogdan Mocanu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din casa ''Puterea dragostei''.


In articol:

Andra si Bogdan Mocanu

Cei doi si-au surprins fanii cu o sedinta foto extraordinara si cu un mesaj foarte frumos. 

''Impreuna am castigat'', au scris acestia pe o retea de socializare. Iata fotografiile care au strans zeci de like-uri imediat.

Citeste si: Ce a gasit Bogdan Mocanu in baia baietilor? Andra o sa moara de RUSINE: ''Iubire, ti-am gasit...''

 

Nelson Mondialu stie sa descifreze limbajul nonverbal al fetelor si al baietilor de la Puterea dragostei si nu ezita deloc sa spuna in gura mare cum stau treburile in casa dragostei.

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei - Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

De exemplu, s-a tot speculat ca Andra s-ar combina cu None, daca n-ar fi intr-o relatie cu Mocanu. Au fost si certuri si gelozii pe acest subiect si, ce-i drept, chiar si telespectatorii au putut vedea ca intre Andra si None e o scanteie necontrolata, ca si cum cei doi ar avea o chimie. Ba ca Mocanu s-a despartit de Andra, ba ca Andra l-a inselat pe Mocanu, nu s-a stabilit cu exactitate cine pe cine ar fi inselat sau parasit, cer e ca Mocanu si Andra sunt inca un culpu, iar None e inca pe bara.

Nelson Mondialu a cucerit-o pe Andra de la Puterea dragostei.

Dar iata ce comenteaza Nelson Mondialu despre subiectul None Andra si Mocanu: "None, daca Andra nu ar fi intr-o relatie, tu ai accepta o relatie cu ea? Raspuns: niaaaaaa. Andra, daca te-ai desparti de Mocanu, daca nu ai fi intr-o relatie cu Mocanu ai vrea sa fii intr-o relatie cu None? Raspuns: moooooi, dap. Mocanu, acolo el, incet, stie el", a zis Nelson Mondialu, intr-o filmare.

Ajuns in casa ''Puterea dragostei'', Andra si Nelson Mondialu s-au pozat si nu au ezitat sa posteze fotografia, spre deliciul fanilor: 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate