Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", comentarii surprinzatoare despre haosul instaurat in fosta sa echipa a Razboinicilor! "Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu..."

Andi, a intervenit seara trecuta, in direct printr-un videocall, in cadrul emisiunii "FanArena", pentru a vorbi despre situatia fostei lui echipe.

"Survivor România" este competitia care nu doar ca ii determina pe concurenti sa isi atinga limitele din punct de vedere al rezistentei fizice, ci le schimba complet inclusiv alimentatia zilnica. Hrana putina, obtinuta cu mari eforturi, ajunge sa isi puna amprenta asupra aspectului fizic, astfel ca multi dintre concurenti se intorc acasa cu un numar impresionant de kilograme in minus.

Dupa ce a fost eliminat din echipa Razboinicilor, Andi a revenit acasa si a inceput sa se bucure de micile placeri culinare care i-au fost interzise pe perioada competitiei "Survivor România". 

Seara trecuta, Andi si-a dorit sa intervina in cadrul emisiunii "FanArena" pentru a vorbi despre haosul instaurat in echipa Razboinicilor. Intrebat de catre Cosmin Cernat, daca strategiile din echipa albastra au aparut odata cu eliminarea lui, Andi a marturisit ca strategiile au inceput odata cu inceperea competitiei.

"Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu inceperea jocului! Noi pe parcursul competitiei am inceput sa avem discutii pentru ca ne deranjau anumite lucruri unii la altii si am inceput sa luam masuri impotriva acelora , dar se pare ca s-a scindat grupul cand am inceput demersul asta!", a spus Andi.

Umariti mai multe detalii in clipul video de mai jos:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate