Anda Adam renunta la Bravo, ai stil! Celebrities? Declaratii transante ale vedetei in platou dupa confruntarea cu Nicoleta Dragne

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 07:40

Anda Adam o avertizeaza pe Ioana Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Dupa scandalul care a izbucnit intre Anda Adam, Ioana Filimon si Ruxi, Nicoleta Dragne a tinut sa sublinieze si ea ca fetele din show ar trebui sa fie mai naturale.

Nicoleta Dragne intervine in scandalul dintre cele trei rivale de

la Bravo, ai stil! Celebrities si subliniaza ca majoritatea competitoarelor nu sunt deschise si nu isi arata adevarata fata, facand aluzie la Anda Adam. Cantareata, scoasa din pepeni de atitudinea noii sale colege riposteaza si se justifica inca o data spunand ca nu a vrut sa deranjeze pe nimeni, din contra, din bun simt a plecat sa se macheze la baie, lucru care nu i-ar fi convenit din nou Ioanei Filimon.

 

Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne fata de Anda Adam:" Oamenii nu empatizeaza cu cei care spun adevarul!"

Citeste si: Anda Adam, in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities! Acuzatii inimaginabile din partea Ioanei Filimon si a lui Ruxi!

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Nicoleta Dragne: Ai injurat sau nu? Nu este in totalitate Anda Adam, asta spunea. Eu am crescut cu ea, aveam postere. Oricine ar fi venit, nu m-ar fi interesat. Va deranjeaza, aici ma pun, va pup! Ea pe camera este cum o vedeti, n-as fi corelat Anda de acolo cu cea de pe camera. Multe nu spun ce gandesc. Eu inteleg hate-ul care vine cand esti vocal.

Oamenii nu empatizeaza cu cei care spun adevarul.

Anda Adam: Eu sunt sensibila la tonul ridicat. De ce sa reactionez doar pentru ca mi s-a spus sa dau muzica mai incet? M-am inchis in sinea mea si atat. Am declarat in culise ca daca vreodata ajung in starea in care eu sa injur pe una din colegele mele, eu plec acasa singura. Am avut o metoda contractuala sau cum o fi astfel incat eu sa ma retrag din aceasta competitie pentru ca am ajuns intr-un punct in care nu este ok sa fiu adusa ceea ce inseamna ca locul meu nu este aici.

Anda Adam soț. Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit pentru a doua oară

Anda Adam, avertizari dure la Bravo, ai stil! Celebrities: "D aca vreodata ajung in starea in care eu sa injur pe una din colegele mele, eu plec acasa singura  

Citeste si: Madalina Pamfile, tarata in scandalul voturilor la Bravo, ai stil! Celebrities: "Se stie ca sta cu un iubit milionar, bani are de investit"

Ioana Filimon: Tu nu ai vrut sa influentezi publicul ca uite, asta e Anda, de fapt. Tu nu ai zis asta, ma injurai pe mine. Tu ai plecat can deu le-am spus fetelor ca m-ai jignit. Efectiv, nu ma intereseaza. Anda are un aer de superioritate si da, are de ce ca toata lumea stie cine e, insa aici este o concurenta ca mine si toate celelalte.

 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”