Nicoleta Dragne rabufneste la Bravo, ai stil! Celebrities: "Simt ca innebunesc aici, imi vine sa ma dau cu capul de pereti!"

,
Nicoleta Dragne rabufneste la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne ii ia apararea Ioanei Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prietena buna cu Ioana Filimon, Nicoleta Dragne incepe sa ia atitudine la Bravo, ai stil! Celebritiies in scandalul dintre Anda Adam si Ioana Filimon.


In articol:

In culise, Ioana Filimon are o reactie mai mult decat vehementa la adresa Andei Adam spunandu-i destul de rastit sa dea muzica mai incet ca nu se aude vorbind.

De aici n-a mai fost niciun pas pana cand a iesit scanteia care sa aprinda focul intre cele doua.

Anda Adam: Pret de 10 secunde, ai tipat efectiv sa dau muzica mai incet ca tu nu te auzi la machiaj si ti-am facut o completare. Iubito, este si piesa mea noua si vor fetele sa o asculte, nu dureaza mult dupa care ai urlat ca nu te auzi si sa dau muzica mai incet. Ti se pae corect sa tipi la o colega de a ta care iti si explica? Eu consider ca nu am gresit cu nimic. Am avut o oprire din elan si asta a fost. Nu m-am luat de ea. M-am retras de acolo si m-am dus la toaleta. Daca tu nu tipi la mine, nici eu nu fac asta. Eu am o problema cu tipatul. Eu ti-am spus ca cine esti tu sa imi spui sa tac.

M-am simtit prost. De ce tipa Ioana la mine?! Este pusa pe scandal. Eu nu am venit aici sa ma cert.

Anda Adam si Ioana Filimon, la cutite in culise. Cele doua s-au contrat aprig la Bravo, ai stil! Celebrities

Ioana Filimon, discutie apriga cu Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Ioana Filimon o ataca pe Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

In tot acest scandal, Madalina Pamfile remarca faptul ca Anda Adam a indurat foarte multe intepaturi ale unor concurente pentru ca nu vrea sa intre in scandaluri si le-a evitat cat a putut fiind o fire pacifista.

Citeste si: Razboi total între Anda Adam și Ruxi Opulenta la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon pune și ea paie pe foc: "Nu imi zice mie nimeni când să tac!"

Ioana Filimon: "Cand ajungi de la o chestie banala, ajungi sa ti se aduca niste jigniri. Atunci, iti bagi picioarele si zici ca vorbesc cu peretele. Asta nu iti da dreptate sa ma jignesti.

M-a facut penibila! Eu oricum ridic vocea si nu pentru ca am ceva cu tine. Eu nu am dat cu parul. Toti au vazut iesirea Andei. Noi ne cunoastem dinainte, te-am ajutat fara sa primesc nimic, nu mi-o trebuit nimic, am venit de dragul tau. Esti Anda Adam si toata lumea trebuie sa faca...Se vede ca ai ani de showbiz.

Nicoleta Dragne ii ia apararea Ioanei Filimon la Bravo, ai stil! Celebrities

Dupa aceasta discutie aprinsa intre cele doua, Nicoleta Dragne intervine si ii ia apararea Ioanei Filimon: "Simt ca innebunesc si imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca tot aud de atatea ori si nu mai pot. Si tu o fortezi si nu te opresti. Ti-a zis sa dai muzica mai incet, nu sa o opresti. Ce te-a deranjat? A fost alegerea ta sa o opresti. Nu inseamna ca noi ne-am simtit deranjate de remarca Ioanei. Ti se pare ca dorm pe mine? Nu dorm ca am venit cu cea mai mare energie aici."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Razboi total între Anda Adam și Ruxi Opulenta la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon pune și ea paie pe foc: "Nu imi zice mie nimeni când să tac!"

Ministrul Finanțelor, anunț FULGER după virarea primilor bani din PNRR: Reprezintă o urgență

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Madalina Pamfile, tarata in scandalul voturilor la Bravo, ai stil! Celebrities: "Se stie ca sta cu un iubit milionar, bani are de investit"

Anda Adam si Ruxi, replici taioase la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Ne simtit putin cam toate jignite, ca pari lipsita de modestie!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies