Anda Adam il evita pe Victor Slav! Uite ce fata a facut cand a aflat ca se afla la acelasi eveniment monden VIDEO

Anda Adam il evita pe Victor Slav! Uite ce fata a facut cand a aflat ca se afla la acelasi eveniment monden VIDEO

Ce s-a intamplat cu Anda Adam? De ce fuge vedeta? Pare sa fie foarte suparata!

 Nu este Anda Adam pe care o cunoastem, si-au spus toti cei care erau la evenimentul monden! Echipa noastra a vrut sa afle ce s-a intamplat!

De ce a amutit vedeta? Noi o stim pe Anda dezinvolta, vorbareata si plina de viata! Cu alte ocazii, Anda Adam chiar statea si ne povestea despre stilul ei de viata si chiar ne arata cum se mentine in forma.

Altadata, Anda Adam vorbea relaxat despre orice, inclusiv despre Victor Slav, acum fostul ei iubit. Ei, daca, pentru Anda, Victor Slav nu prea mai avea timp, pe noua sa iubita, Bianca, o insoteste cam peste tot! Asa a facut si la evenimentul de lansare a unor bratari tamaduitoare special create pentru vedete.

Anda Adam, abia sosita la eveniment, s-a trezit fata in fata cu fostul ei iubit care era, fireste, insotit de actuala...Bianca Dragusanu! Sa vezi si sa nu crezi! Iata ce reactie a avut Anda Adam!

Si... a urmat o urmarire ca-n filme pe holurile mall-ului!
Anda Adam si-a luat prietena si, impreuna, s-au streacurat prin multime. Au plecat cat mai departe de ochii presei. Si dusa a fost!  Anda Adam chiar nu vrea sa dea ochii cu Victor cand acesta este alaturi de Bianca Dragusanu??

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate