Anda Adam da lovitura de Revelion! Uite cat incaseaza artista pe o cantare in Ucraina.VIDEO

Acum se poate lauda ca a prins pestele cel mare, dar in adolescenta Dani Otil agata in carlig numai pestisori mici. Sper ca v-ati dat seama ca e numai o figura de stil si ca vorbesc de fapt despre agatatul de fete. In trecut Dani avea o metoda de cucerit care dadea roade de fiecare data.

Am auzit de la unii si de la altii despre Connect`R ca e foarte credincios si ca va tine post toata saptamana de dinaintea Craciunului. Sa fie adevarat, sau fals?

Cantaretul obisnuieste sa citeasca Biblia si e deranjat de faptul ca in Romania tot mai putini oameni cred in Dumnezeu. “Sunt mai multe feluri de a-l cauta pe Dumnezeu. Unii il cauta cu lumanarea, altii cu lanterna”, a declarat Connect`R, pentru Cancan.

Anda Adam va da lovitura de sarbatori? Sa fie oare adevarat ca artista se pregateste sa incaseze 20.000 de euro pentru un concert de Revelion?!

Anda a primit o oferta de nerefuzat din Ucraina! Iar cand a auzit ca e vorba de atata banet, a raspuns DA, fara sa ezite. Acum e nerabdatoare sa deschida sticla de sampanie impreuna cu cei 35 de mii de oameni care vor fi prezenti la concert.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate