Ancheta de la Colectiv: detalii revoltatoare! Ce le-au promit inspectorii ISU patronilor clubului, dupa ce au fost in control

Judecatorii Tribunalului Militar l-au trimis in arest preventiv pe unul dintre inspectorii ISU saltati ieri de DNA. Pe colega sa, Antonina Radu au plasat-o in arest la domiciliu.

Cei doi inspectori ai ISU i-ar fi dat asigurari unuia dintre patronii clubului ca nimeni nu va mai veni in control. S-au oferit chiar sa-i ajute cu documentele care ar fi tinut loc unui aviz P.S.I. Nu numai ca inspectorii nu si-ar fi facut treaba cand au controlat clubul, dar chiar au dat asigurari patronilor ca nu risca nimic.

Desi unul dintre patroni sustine ca fost de acord sa fie ajutat cu documentele PSI de cei doi inspectori, acestia au refuzat sa faca orice fel de declaratii in fata anchetatorilor. Totusi, inainte de a fi retinuta, Antonina Radu  a declarat in fata sefilor ei din ISU ca nici macar nu a trecut pe la clubul Colectiv.

Pe baza declaratiilor patronilor, procurorii sustin insa ca inspectorii ISU niciodata nu au facut demersurile necesare pentru ca localul sa intre in evidenta ISU. Nu numai procurorii, dar si avocatii patronilor clubului Colectiv sustin ca vina pentru aceasta tragedie e impartita. Clientii lor isi recunosc greselile.

Probleme in activitatea ISU nu sunt numai la Bucuresti. Mai multi patroni de cluburi din Brasov spun ca avizul e aproape imposibl de obtinut, iar de la Inspectorat nu vine nimeni sa-i verifice.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate