Ancheta, dată peste cap! Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu!

cand a murit razvan ciobanu

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă întrebări care încă nu au primit răspuns.


In articol:

Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu!

Prietenă a lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol – avocat – a lansat și o ipoteză surprinzătoare, de la bun început. Referindu-se la ora la care ar fi murit designerul, Laura Vicol a a spus că există o neconcordanță.

Citeste si: Prietenul lui Razvan Ciobanu a spus: imagini socante pe hard disk-urile luate din casa artistului

”Ora la care a murit Răzvan Ciobanu nu este cea care a fost vehiculată”, a declarat Laura Vicol, urmând ca rezultatul final al anchetei să confirme/infirme dacă Răzvan Ciobanu a murit în jurul orei 1.00 a.m. Răzvan Ciobanu a plecat din Mamaia în jurul orei 23.00, astfel încât există, încă, numeroase semne de întrebare în ceea ce privește ora exactă a decesului. Referindu-se la ancheta desfășurată, Laura Vicol declară că – din punctul ei de vedere – ”s-a făcut așa cum trebuie”. Au existat audierile necesare, detaliile nu au fost ascunse, a existat o ”muncă” asiduă din partea anchetatorilor.

Citeste si: O noua drama ne intristeaza pe toti! A murit Razvan!

„Ancheta s-a desfășurat cu un profesionalism, spun eu, ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni pe perioada de vară. Dar în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit. Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”, a spus Laura Vicol.

Citeste si: BREAKING NEWS! Doliu în lumea maneliștilor! Din păcate a murit la doar 35 de ani!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate