Anca Serea a vorbit despre divorțul de Adi Sînă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi: "Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 iun 2023, 23:27

Anca Serea a vorbit despre divorțul de Adi Sînă

Sursa: Facebook Anca Serea

Anca Serea a dezvăluit dacă divorțează sau nu de Adi Sînă. Iată ce a spus vedeta despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi au împreună 4 copii, Noah, Ava, Moise, Leah, iar din relația cu afaceristul Filip Poplingher, vedeta mai are 2 copii, Sarah și David. Recent, Anca Serea a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Adi Sînă. 

Citește și: Fiica Ancăi Serea a fost operată de urgență. Cum se simte Sarah în aceste momente: ”Nu mai contează nimic altceva”

Anca Serea a vorbit despre divorțul de Adi Sînă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

În ultima perioadă s-a zvonit că Anca Serea și Adi Sînă ar fi la un pas de divorț! Astfel, vedeta de televiziune a decis să clarifice aceste zvonuri!

Vedeta a mărturisit că ea și partenerul ei de viață s-au mai certat, și chiar au fost momente în care s-au gândit să meargă pe drumuri separate.

Însă, indiferent de ce se va întâmpla, Anca Serea a mărturisit că ei vor rămâne o familie unită în orice circumstanțe. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să umple programul copiilor: „Îi întreb de fiecare dată, încercăm să facem un program”. Anca Serea, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”,  a explicat Anca

Serea pentru Unica.ro .

Anca Serea a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au grijă să-și ofere tot timpul atenție, spațiu și, cel mai important, iubire. 

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta.


Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile.
Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”,  a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Anca Serea a vrut să divorțeze de Adi Sînă după 11 ani de relație și 4 copii. Care este motivul pentru care a vrut să pună capăt mariajului cu celebrul artist: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul”

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!