Anca Serea a fost la un pas de divorț! Ce a împins-o pe femeie să se despartă de Adi Sînă: „Relația cu un artist este cu suișuri și coborâșuri”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 04 mar 2024, 00:24

De ce au vrut Anca Serea și Adi Sînă să divorțeze

Sursa: Captură KANAL D; Facebook Adrian Sînă

Anca Serea, soția celebrului cântăreț Adi Sînă, a fost invitată în cadrul emisiunii de interviuri-maraton „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anca Serea a vorbit despre un episod foarte delicat din căsnicia cu Adi Sînă, și anume despre momentul în care erau la un pas să divorțeze din cauza geloziei femeii.

De ce a fost Anca Serea geloasă pe Adi Sînă

În timp ce Adi Sînă s-a focusat pe carieră, soția lui a avut datoria de a avea grijă de copii, însă aceasta nu s-a arătat foarte deranjată de faptul că bărbatul s-a aflat mereu în lumina reflectoarelor, înconjurat

de fanii săi, însă femeia a impus anumite limite în acest sens.

„Este artist, are nevoie de admirație și susținere, dar până la un anumit punct. Am avut primul an cu multe gelozii”,  mărturisea Anca Serea, care, totuși, în 8 ani de căsnicie, a învățat să fie mai înțelegătoare, iar soțul ei mai puțin orgolios.

Însă, în tot acest timp, cei doi parteneri au crezut că relația lor va lua sfârșit din cauza episoadelor de gelozie.

Având în vedere aceste lucruri, Denise Rifai i-a adresat invitatei întrebarea cu numărul 20: „V-a adus gelozia în pragul divorțului?”.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Anca Serea și Adrian Sînă. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă în căsnicie, cu 6 copii alături

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce a răspuns Anca Serea la întrebarea cu numărul 20

Anca Serea s-a arătat deschisă, mărturisind că, într-adevăr, a fost geloasă pe Adi Sînă, însă nu, neapărat, din cauză că el îi dădea anumite motive, ci că, pur și simplu, nu era familiarizată cu ceea ce implică un artist, a cărui faimă vine la pachet cu diverse situații neprevăzute.

„Eu m-am dus, singură, în pragul acela, pentru că noi, oamenii, suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm.

Vizavi de căsnicia pe care o am cu Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el”,  a explicat soția lui Adi Sînă.

Citește și: Ce religie are Anca Sîna Serea! Câți copii are, de fapt, și motivul pentru care își dorește mai mulți

Mai apoi, invitata a răspuns concret la întrebarea adresată de prezentatoare, spunând că: „ Gelozia nu știu dacă ne-a adus în pragul divorțului”.

Însă Denise Rifai i-a amintit acesteia faptul că: „ Ați spus că au fost două momente în care ați vrut să renunțați”.

În acest sens, Anca Serea a venit cu lămuriri, explicând că, într-adevăr, căsnicia ei a ajuns într-un punct de cotitură din cauza geloziei, dar ea și soțul ei au reușit să-l depășească: „Da, unul a fost real, dar nu a fost un motiv întemeiat.

Ne-am dat seama, după îndelungi discuții, că avem foarte multe motive să mergem mai departe și, dacă nu s-a întâmplat atunci, înseamnă că nu a fost nimic serios și nimic grav”.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!