Anca Mihailescu, fosta razboinica de la Exatlon, dezvaluiri inedite despre noile tactici ale fanilor echipei "Faimosilor"! "Ma bucur ca au pierdut razboinicii! Propunerile sunt pe placul meu!" Iata despre care dintre fostii ei colegi crede ca va parasi co

Anca Mihailescu se declara in continuare mare sustinatoare a "Faimosilor" si se bucura ca sansa nu a fost de partea fostilor ei coechipieri.

Invitata in platoul "WOWbiz", Anca Mihailescu a tinut din nou sa precizeze ca ii sustine in continuare Echipa Faimosilor si este extrem de multumita de faptul ca Alina se afla din nou printre cei vizati pentru eliminare saptamana aceasta.
"Ma bucur ca au pierdut razboinicii! Propunerile sunt pe placul meu! Nu-i mai suport efectiv! Mi-au lasat asa un gust amar si imi doresc sa piarda de fiecare data! Nu tin cu ei! Nu simt asta!", a spus Anca.

"Sper sa iasa Alina, insa circula pe retelele de socializare un zvon, se pregateste cred o mare razbunare din partea fanilor Faimosilor de data asta, care considera ei ca au fost nedreptatiti data trecuta! Stefan era tinta acestora!", a adaugat Anca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate