Anca, fosta concurenta de la Exatlon, si-a gasit nasul! Prietena Roxanei i-a declarat razboi! Iata cum a decurs duelul replicilor transante si cum a incercat fosta razboinica sa se apere!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2018, 13:01

Declaratiile rautacioase ale Ancai au starnit furia celei mai bune prietene ale Roxanei.

Anca a declarat in repetate randuri despre Roxana ca este o concurenta slaba care se pierde repede sub presiunea echipei.
"Roxana este foarte slaba, efectic se pierde cu firea, nu are nimic de razboinic in ea!", a spus Anca intr-o editie anterioara.
Pe de alta parte, Stefania, prietena Roxanei a aparat-o cu indarjire si a incercat sa combata spusele malitioase ale Ancai. Stefania i-a reprosat Ancai atitudinea mult prea agresiva si vulgara fata de Roxana, dar si fata de toti ceilalti colegi, in timpul competitiei.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies