Anamaria Prodan lovește din nou! Cine este bărbatul cu care s-a afișat în ziua de Crăciun-Foto

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 sep 2022, 00:20

Anamaria Prodan lovește din nou! Cine este bărbatul cu care s-a afișat în ziua de Crăciun

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a șocat din nou lumea! Sexy-impresara s-a afișat la brațul unui bărbat chipeș, chiar în ziua de Crăciun. Cine este tânărul care s-a fotografiat alături de Prodanca?

Anamaria Prodan a aruncat bomba chiar în ziua de Crăciun. Impresara, în plin divorț de soțul ei, s-a afișat la brațul unui bărbat extrem de chipeș. Cine este tânărul care s-a fotografiat alături de Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan lovește din nou! Cine este bărbatul cu care s-a afișat în ziua de Crăciun

Anamaria Prodan a șocat din nou lumea.  În a doua zi de Crăciun, sexy-impresara s-a fotografiat alături de un bărbat chipeș.

Tânărul care s-a afișat alături de celebra afaceristă este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde activează. Romario Luan, pe numele lui, s-a fotografiat alături de Anamaria Prodan chiar de Crăciun.

Aceștia le-au transmis urmăritorilor din mediul online: ”Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare.

Romario este originar din Botoșani, dar trăiește în București, potrivit știrilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost surprinsă. Impresara a spus adevărul despre presupusul partener

Condiția pe care Anamaria Prodan i-o pune lui Reghecampf pentru a-i acorda divorțul

Anamaria Prodan a făcut din nou dezvăluiri despre divorțul care a zguduit showbiz-ul autohton. Aceasta este de părere că soțul ei este șantajat de actuala parteneră.

Aceasta a mai spus că acest lucru s-a întâmplat și în ziua în care și-au reînnoit jurmămintele, motiv pentru care bărbatul a dispărut de la petrecere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Anamaria a mărturisit că Reghe este jucat pe degete și telecomandat de amantă. „De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață,

să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta,

trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine. I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”,   a răbufnit sexy-impresara.

Citeste si: Cu cine își va petrece Anamaria Prodan Sărbătorile de iarnă! Impresara, declarații la cald: "L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea ceva frumos în viața mea, ceva bun, ceva mândru, ceva demn”

 

 

 

 

 

 

Cei doi le-au transmis internauților: „Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare. Romario este din Botoșani, dar trăiește în București.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!