Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf: "Mă întorc acasă!"

Author: Marina Ionescu

Anamaria Prodan a luat o decizie neașteptată după despărțirea de Laurențiu Reghecampf!

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală! Impresara a făcut un anunţ neașteptat.

Anamaria Prodan, decizie radicala dupa separarea de Laurentiu Reghecampf! Ce s-a intamplat cu tot ce avea in Dubai?! Impresara a anunțat că a vândut tot ce a avut în Dubai, pentru a se întoarce acasă, în România.

Citeste si: FOTO Anamaria Prodan s-a distrat de minune pe un iaht luxos în Dubai! Impresara a petrecut alături de alte vedete cunoscute din România, în plin proces de divorț

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai

Recent, în cadrul unui interviu pentru Fanatik, Anamaria Prodan a declaarat că a vândut tot ce a avut în Dubai, pentru a se întoarce acasă, în România. Impresara a dezvăluit că nu mai au nicio casă în Dubai, acolo unde au locuit în ultima perioadă din viața sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Întrebată dacă mai are ceva în Dubai, Anamaria a ținut să precizeze, pentru sursa citată, că a luat această decizie pentru fiul său.

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan după așa-zisul sărut pe gură cu un important om de afaceri însurat: "Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut!"

”Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric.

A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici. Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”, a declarat Anamaria Prodan.

Totodată, impresara a declarat că nu știe când va divorța de Laurențiu Reghecampf, pentru că până în prezent n-a primit niciun act. 

Anamaria Prodan, despre o nouă căsnicie

Anamaria Prodan a vorbit și despre un nou mariaj, cu un alt bărbat, după separarea definitivă de Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că ea își poate alege în fiecare secundă orice bărbat din Univers, care să o trateze așa cum își dorește.

”  Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână.

Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…”,  a mai spus Anamaria Prodan.