Anamaria Prodan a primit ”inelul” chiar de ziua ei de nume? Ce spune sexy impresara despre logodnă

Author: Madalina Maftei

Anamaria Prodan a primit inelul

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a pus fanii pe jar astăzi, după ce a postat în mediul online o fotografie cu un inel cu diamante. Impresara a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei?

Anamaria Prodan pare mai fericită ca niciodată, mai ales după ce s-a afișat alături de bărbatul care o împlinește cu adevărat. În urmă cu puțin timp, impresara și-a etalat, pe internet, cadoul primit de la noul ei iubit, chiar de ziua ei de nume.

Anamaria Prodan s-a logodit cu medicul arab?

Anamaria Prodan a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina de Instagram, o fotografie cu un inel cu diamante, care se pare că este un cadou din partea noul ei iubit.

Fanii s-au dus imediat cu gândul că vedeta a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de nume.

Bijuteria de lux pe care vedeta a etalat-o în mediul online a stârnit curiozitatea internauților. Se pare că Anamaria Prodan a fost foarte secretoasă cu privire la inelul fabulos pe care la primit astăzi, 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului. Inelul pare să semene cu unul care anunță logodna ei, însă nu a oferit detalii despre acest moment din viața ei.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție provocatoare pe o rețea de socializare. Cum s-a fotografiat celebra impresară. Foto

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Potrivit Fanatik.ro,  Anamaria Prodan a vorbit, totuși, despre relația pe care o are cu medicul de origine arabă cu care se afișează din ce în ce mai des în Dubai și pe contul ei de Instagram.

Se pare că cei doi petrec foarte mult timp împreună și sunt de nedespărțit.

„Am avut opt nunți... cu trei bărbați”. Ioana Lee, prințesa japoneză, urmărită de ghinionul în iubire. Ce a dus la destrămarea celor trei căsnicii

Zilele trecute, Anamaria Prodan l-a însoțit pe Ibrahim Ashary la o cursă hipică, dar ei apar și în momente de relaxare, la restaurante de fițe din emirat. 

”Nu vreau să comentez nimic. Viața mea e doar a mea. Orice aș avea sau nu aș avea, de acum încolo nu mai vreau să aud nimic, de nimeni.

Vreau doar să fiu liberă, eu și copiii mei, să nu mai fiu legată de niciun Reghecampf, să nu ni se mai alăture numele nostru de al lui. Atât!”,  a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografie alături de noul iubit. Cât de îndrăgostită este sexy impresara

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies