Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Ce se va întâmpla cu averea dobândită în timpul căsniciei: ”Eu sunt milionară, da!”

,
vAnamaria Prodan a dat cărțile pe față!

Ce se va intampla cu averea celor doi soti

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a făcut primele dezvăluiri despre cum se va împărți averea după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Cu ce se va alege antrenorul după divorțul de impresară?


In articol:

Anamaria Prodan susține că are o avere estimată între 50 și 100 de milioane de euro, iar în mare parte este moștenită de la mama ei, Ionela Prodan. Impresara s-a arătat destul de dură în afimații, mai ales, atunci când a precizat că Reghecampf se poate baza pe banii câștigați ca antrenor la Universitatea Craiova.

Anamaria Prodan a decis cum va împărți averea cu Laurențiu Reghecampf, după divorț

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține primele pagini ale ziarelor de câteva saptămâni. După ce antrenorul a anunțat că a depus actele de divorț pentru a se separa de sexy impresara, afacerista rupe, în sfârșit, tăcerea.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față!

Cu ce se va alege Reghe după divort

[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni, cum se va împărția averea, fiind bine cunoscut faptul că cei doi dețin o avere colosală. Impresara a fost destul de clară și concisă atunci când a afirmat că nu are ce avere să împartă, din moment ce ea este milionară. Ba chiar, a afirmat că Reghe va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj bulversant pentru Reghecampf in ziua in care si-a prezentat pozitia oficiala

”Ce avere să împart eu cu Laurențiu? Ce bani? Păi, eu sunt milionară da.

Eu sunt femeie de afaceri. Chiar am vândut recent un teren. Laurențiu? El va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă.  De fapt, nici eu nu sunt milionară. Banii sunt de fapt ai copiilor mei”,  a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față!

Anamaria Prodan se declara milionara

[Sursa foto: Instagram]

Aceasta a fost întrebată ce se va întâmpla cu bunurile dobândite în timpul celor 13 ani de căsnicie.

Anamaria Prodan nu a stat pe gânduri și a replicat:

”Nu s-au întâmplat prea multe. Laurențiu va rămâne cu o casă din America. Am auzit, am citit că avea salariu de 7 milioane prin Arabia. Nu era chiar adevărat. Asta e situația.

N-avem, așadar, pe ce să ne certăm. Sau ne putem certa dacă nu va fi secundă de secundă alături de fiul său, Bebeto”, a

mai spus Anamaria Prodan. 

Citeste si: Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație oficială despre relația cu antrenorul de fotbal: „Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație oficială despre relația cu antrenorul de fotbal: „Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina!”

Premierul Ciucă, prima reacție la confirmarea tulpinii Omicron în România: 'Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Anamaria Prodan, mesaj bulversant pentru Reghecampf in ziua in care si-a prezentat pozitia oficiala

Când va naște amanta lui Laurentiu Reghecampf. Corina Bilcoin este în primul trimestru de sarcină

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies