Anais

Concurentii de la Imi place dansul: Anais

Imi place dansul: Anais, in varsta de 17 ani, este eleva si locuieste in Bucuresti.


In articol:

Concurentii de la "Imi place dansul": Anais are varsta de 17 ani, este din Bucuresti si in prezent majoritatea timpului ii este ocupat in mare parte de scoala.

Anais are ca stil preferat de dans street dance-ul si promite sa faca un adevarat show la "Imi place dansul".

“Acest show este locul în care sunt sigură că voi pune în scenă momente unice. Vreau să pot să creez coregrafii artistice, să-mi dovedesc adevărata valoare şi să lupt pentru marele premiu!“, spune Anais.

Cum votezi concurentii de la "Imi place dansul"

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui intr-o medie , iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii. Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului. Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un  concurent nou.  

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Spre exemplu, o poti vota pe Anais trimitand mesajul "Anais" la 1206.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate