Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică: "La început nu aveam puterea să îi spun "NU", dar ochii care nu se văd, se uită"

,
Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă

[Sursa foto: Instagram]

Ana Porgras a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea prin care a trecut de curând. Faimoasa a fost implicată într-o relație toxică care i-a făcut foarte mult rău.


In articol:

Se pare că fostei concurente de la Survivor România nu prea îi surâde norocul în dragoste.

Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea dureroasă prin care a trecut, după ce a pus capăt unei relații toxice.

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică

Ana Porgras a declarat, pentru Wowbiz.ro, că a trecut printr-o despărțire dureroasă, după ce a fost implicată mai mult timp într-o relație, alături de un bărbat toxic care nu o mai făcea fericită.

Fosta concurentă de la Survivor România și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama prin care a trecut. Aceasta a avut o relație de lungă durată, însă după o perioadă de timp nu se mai simțea fericită alături de bărbatul lângă care se vedea până la sfârșitul vieții, astfel, bruneta a decis să pună capăt relației. Deși separarea de partenerul ei a fost grea și marcantă, aceasta are un singur regret, acela că nu a recurs mai devreme la despărțire, și a acceptat să trăiască într-un mediu toxic.

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă. Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică

 Fosta concurentă de la Survivor a fost implicată într-o relație toxică

[Sursa foto: Instagram]

 "Am trecut printr-o relație toxică, din păcate a durat și foarte mult. Era săgetător. A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia.

Nu mai eram fericită de o bună perioadă de timp, realizam asta, dar nu reușeam să mă desprind de acolo. Mă bucur că am trecut peste.

Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu.

Eu pot spune că nu mă mai simțeam eu, nu mai eram fericită, tot ce se întâmpla în jurul meu era o nefericire, nimic nu mă mai făcea fericită, putea să îmi facă toate poftele. Asta pentru că trăiești niște momente din trecut, deși nu aș vrea să vorbesc mai mult despre asta.", a declarat Ana Porgras, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro. 

Citeste si: Ana Porgras se pregătește de nunta? Faimoasa de la „Survivor România 2021” a arătat tuturor inelul

Ana Porgras:"Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat"

Ana Porgras a stata într-o relație toxică o bună perioadă de timp, însă, când a conștientizat că lucrurile nu merg deloc pe făgașul normal, și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu partenerul ei. În sufletul faimoasei s-au dat lupte grele, cu greu s-a abținut să nu-i răspundă fostului iubit.

 "Am plecat de unde eram, m-am detașat, am blocat telefonul. E greu să ieși dintr-o relație toxică, pentru că e obișnuința care te ține acolo, lucrurile pe care le faci și de care nu poți să te desprinzi.

Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat și am spus că oricât de greu mi-ar fi, o să reușesc să fac treaba asta. Și am reușit. Pentru mine rețeta a fost să nu mai am niciun contact. La început nu aveam puterea să îi spun "Nu", dar „ochii care nu se văd se uită”. De asta am hotărât să plec din situația în care eram și să sper că la un moment dat nu o să mai simt nevoia să răspund la telefon, chiar dacă mă căuta.", a mai spus Ana Porgras.

Citeste si: Ana Porgras, primele imagini alături de noul iubit! Ce doi au plecat în vacanță în Viena

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ana Porgras, primele imagini alături de noul iubit! Ce doi au plecat în vacanță în Viena

Franța și-a vaccinat copiii: Aproape 80% din cei de peste 12 ani au primit două doze

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ana Porgras se pregătește de nunta? Faimoasa de la „Survivor România 2021” a arătat tuturor inelul

Daniel Pavel a dat cărțile pe față! Cine este concurenta de la Survivor România pentru care a avut afinitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies