Ana Maria Barnoschi si Bursucu’ au facut senzatie intr-un parc de distractie din Capitala! Vezi care din ei si-a pus mana la ochi de frica

Ana Maria Barnoschi si Bursucu’ au starnit hohote de ras, recent, intr-un parc de distractii din Bucuresti. Prezentatorii de la “Roata Norocului” s-au urcat in toate tiribombele, chiar daca unele era “inspaimantatoare”.

Ana Maria Barnoschi si Bursucu’ si-au facut de cap zilele trecute intr-un parc de distractii unde au filmat un promo pentru Kanal D. Prezentatorii emisiunii “Roata Norocului” au ochit cele mai inspaimantatoare tiribombe si chiar daca le-a fost teama, si-au luat inima in dinti si s-au urcat.

Ana Maria s-a simtit extrem de bine, s-a distrat, a tipat si a ras non-stop, cel mai probabil de colegul Bursucu’ care nu parea tocmai in apele lui. Initial, acesta a luat-o pe Ana de mana ca sa nu se simta singur in tiribomba dupa care si-a pus ambele palme la ochi. In cateva minute insa s-a obisnuit si a realizat ca nu e in pericol, astfel ca s-a amuzat teribil alaturi de colega lui care radea cu gura pana la urechi.

Asa cum era de asteptat, dansatoarea a furat cateva priviri si in parcul de distractii, barbatii fiind cu ochii pe picioarele ei lungi si fara pic de celulita puse in valoare de pantalonii extrem de scurti.

Emisiunea “Roata Norocului” prezentata de Ana Maria Barnoschi si Bursucu’ se difuzeaza in fiecare duminica, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate