Ana-Maria Barnoschi candideaza la Primarie

,

Duminica, 21 martie, de la ora 20:00, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va asteapta la o noua editie incendiara a emisiunii “Roata Norocului”.

 

Ana-Maria Barnoschi candideaza la Primarie
Duminica, 21 martie, de la ora 20:00, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va asteapta la o noua editie incendiara a emisiunii “Roata Norocului”. Concurentii prezenti in platoul show-ului, printre care si artistul What’s UP, au ramas uimiti cand colega de platou a lui Bursucu si-a facut aparitia pe scena, anuntandu-si candidatura la Primarie.
Purtand esarfa primarului pe piept, cu un discurs demn de un viitor edil, Ana-Maria Barnoschi si-a exprimat pretentiile catre colegul ei de platou.
“Vreau sa ma angajez intr-o functie de conducere, vreau sa fiu . Vreau sa tintesc mai sus, sa ma organizez pentru viitor. Orice sat, orice oras, are un primar. Vine campania electorala si vreau sa devin   Kanal D”, a glumit Ana-Maria Barnoschi.
Cum a decurs “candidatura” Anei-Maria Barnoschi veti putea urmari duminica, de la ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D!

Concurentii prezenti in platoul show-ului, printre care si artistul What’s UP, au ramas uimiti cand colega de platou a lui Bursucu si-a facut aparitia pe scena, anuntandu-si candidatura la Primarie. 


Purtand esarfa primarului pe piept, cu un discurs demn de un viitor edil, Ana-Maria Barnoschi si-a exprimat pretentiile catre colegul ei de platou.“Vreau sa ma angajez intr-o functie de conducere, vreau sa fiu . Vreau sa tintesc mai sus, sa ma organizez pentru viitor. Orice sat, orice oras, are un primar. Vine campania electorala si vreau sa devin   Kanal D”, a glumit Ana-Maria Barnoschi. 

Cum a decurs “candidatura” Anei-Maria Barnoschi veti putea urmari duminica, de la ora 20:00, intr-o noua editie a emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D!

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies