Ana Lintaru a rupt tăcerea despre ce s-a întâmplat între ea și Bogdan Mocanu: "El și Andra erau despărțiți"

Ana Lintaru a vorbit despre scandalul recent avut cu Andra, iubita lui Bogdan Mocanu.


In articol:

Ana Lintaru a dezvăluit într-un live pentru Wowbiz.ro că a vorbit prin SMS cu Bogdan Mocanu atunci când el și Andra erau despărțiți.

S-a întâmplat după ce Andra se văzuse cu Jador, iar Mocanu s-a despărțit de ea. "El și Andra erau despărțiți", a dezvăluit Ana Lintaru.

Ana Lintaru a rupt tăcerea despre ea și Bogdan Mocanu

Ana Lintaru consideră că nu a avut, practic, niciodată o relație 100% cu Bogdan Mocanu.

"Nu știu dacă am fost 100% împreună. A fost un fel de relație, dar mai mult am fost împreună la distanță, când am plecat eu.

Cred că atunci ni s-a făcut dor unul de celălalt.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi! Timp de doi ani, acest lucru este interzis! Decizia, în Monitorul Oficial - capital.ro

Eu nu aveam încredere în el. Se vedea că el vrea să se întoarcă în emisiune. Nu eram pusă pe primul loc, dar l-am înțeles cumva. Poate nici el nu avea încredere", a spus Ana Lintaru în live-ul pentru Wowbiz.ro.

Andra, mesaj extrem de dur pentru Ana Lintaru!

Andra a răbufnit într-un vlog la adresa Anei Lintaru, pe care o acuză că se bagă în relația ei cu Bogdan Mocanu.

"Te roade invidia și gelozia. Eu nu mi-am dat cu părerea despre tine din respect. De fiecare dată când am fost întrebată în emisiune, tu tot timpul te-ai băgat în seamă. Eu nu am nimic cu tine, fata mea, dar pur și simplu îmi stai în gât. Tu le dai motive susținătorilor să-mi dea tag. Spui mereu că îmi ia relația razna. Eu cred că încă suferi după el", i-a spus Andra Anei Lintaru pe vlog.

"Ana, stai frumos pe fundulețul tău și nu mai căuta băgare în seamă, nu ți-am scris niciodată până acum și nu m-am gândit să-ți dau replică la nimic, dar te atenționez să stai cuminte și să îți cauți p**ă sau ce îți lipsește. Nu îți mai da cu părerea despre viața și relația mea. M-am săturat să fiu etichetată în tot ce postezi tu. Dispari!", a fost mesajul Andrei Voloș pentru Ana-Maria Lintaru, trimis pe Instagram.

Citeste si: Bianca și Livian au lipsit nemotivat din emisiunea "Puterea dragostei"! Ce s-a întâmplat

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in "orasul iubirii"! Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Bogdan Mocanu se întoarce în casa Puterea Dragostei!? Avem declaraţii exclusive! "M-am certat cu Andra..."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies