Amna, mesaj emoționant pe instagram: „De Crăciun am aflat că voi fi mamă” Motivul pentru care ziua de 25 decembrie este specială pentru concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 sep 2022, 05:50

Amna, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Sursa: instagram Amna

De Crăciun, Amna, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, le-a făcut o dezvăluire emoționantă prietenilor de pe instagram. De ce Crăciunul este o sărbătoare magică pentru ea?

În ziua de Crăciun, Amna le-a transmis un mesaj prietenilor de pe instagram, dorind să le facă o serie de urări cu ocazia Nașterii Domnului.

Pentru concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, ziua de Crăciun are o dublă semnificație. Ce a dezvăluit Amna pe contul de instagram?

Amna, mesaj pentru prietenii de pe instagram în ziua de Crăciun. Dezvăluirea emoționantă făcută de concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ziua de Crăciun este una magică pentru Amna și fiul acesteia. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat 2 fotografii de colecție,  iar cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, Amna a făcut o dezvăluire emoționantă. 

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a împărtășit prietenilor virtuali că în ziua de Crăciun a aflat că este însărcinată, acesta fiind motivul pentru care al doilea prenume al băiețelului este Cristian. Mai mult decât atât, Amna a mai dezvăluit un detaliu pe care foarte puține persoane îl știu despre ea. Fiind cunoscută în showbiz după numele de scenă „Amna”, doar apropiații știu că numele real al concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este, de fapt, Cristina Andreea Mușat. Astfel, în fiecare an, pe 25 decembrie, Amna își serbează ziua de nume alături de fiul ei.

„De Crăciun am aflat că voi fi mamă, așa că al doilea nume al lui David este “Cristian”! Mai exact, astăzi este ziua noastră de nume. La mulți ani tuturor sărbătoriților și Crăciun fericit!! Să fim sănătoși”, a scris Amna pe contul de instagram.

Citeste si: Amna nu poate trece peste reacția total neașteptată a Ralucăi Dumitru după scandalul cu locul de parcare: "M-a durut efectiv! M-am simțit umilită"

Amna, concurentă în sezonul 7 la „Bravo, ai stil! Celebrities”  

Pasionată de modă și dornică să învețe tot timpul lucruri noi, Amna a acceptat provocarea de a intra în competiția stilistică „Bravo, ai stil! Celebrities”. Deși este un show solicitant și care le provoacă pe concurente să își depășească limitele, Amna a intrat în competiție convinsă că va face față și că le va ține piept celorlalte concurente. 

Viviana Sposub răbufnește pe ultima sută de metri la Bravo, ai stil! Celebrities:

„În această competiție îmi doresc să evoluez, să învăț lucruri despre stil și despre cum să combini anumite piese pentru a crea ținute statement, dar și să le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cât și pe jurați, să creăm legături de prietenie frumoase”,  a spus Amna în momentul în care a intrat în competiție.

Citeste si: Amna intervine în conflictul dintre Viviana Sposub și Raluca Dumitru: "N-ai cum să te prefaci aici, iți dai arama pe față orice ai fi!"

 


Cookies