Am vazut-o si pe asta! Angajatii unei primarii, TESTATI CU ETILOTESTUL inainte de a incepe munca VIDEO

Gata cu mica sprituiala la serviciu!

Ca sa impiedice ca astfel de scene sa se petreaca si intre peretii birourilor din primaria Caracal, edilul le-a pus gand rau celor care fie vin bauti la munca, fie, in cinstea sfintilor, in timpul pauzei de masa, vor sa mai inchine cate un paharel. Asa ca, in zi de sarbatoare, angajatii nu mai sunt pusi sa sufle doar in tort, ci si in fiola. Are ac, primarul, de cojocul lor! Nu se cade sa vii la serviciu ca la paranghelie.

Totul a pornit anul trecut, cand edilului proaspat inscaunat i-ar fi venit pe la nas cativa aburi de alcool. "Am trecut pe langa anumiti salariati care erau obisnuiti din munca de teren sa mai bea cate un paharel si atunci am aplicat prima metoda", a marturisit primarul.

Adica, a incercat cu vorba buna. Cum nu a mers, iar oamenii ar fi continuat sa se fofileze prin birouri usor abtiguiti, intaiului gospodar i-a venit ideea geniala cu etilotestul. Gura pacatosilor adevar graieste! Chiar daca in Caracal nu s-a pomenit una ca asta, iata ca in primaria din Laloshu cativa angajati mai ca au fost prinsi cu buza pe sticla de alcool. Bachus asta, bata-l vina!

Ca pentru unii cel mai bun prieten al omului e paharul nu mai e un mister. Rau e, insa, cand nu pot renunta la stransa amicitie, in timpul serviciului. V-am mai aratat un astfel de caz, cu ceva vreme in urma, la Perisor. Revenim la caracalenii nostri si aflam ca in primaria cu pricina se munceste pe branci. Va intrebati care e secretul? Vreme de doua saptamani, angajatii au fost monitorizati. Daca, teoretic, lucrau cu norma intreaga, de 8 ore, ei bine, iata ca, practic, multi dintre ei o faceau doar pe jumatatate, restul timpului petrecandu-l pe retelele de socializare. Pana cand primarul a pus piciorul in prag!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate