„Am luat decizia să ne despărțim”. Ileana Sterp face declarații despre momentul de cumpănă pe care ea și Daniel Aloman l-au traversat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 ian 2023, 12:11

Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, spunând că este un om extrem de bun și de sensibil

Sursa: Instagram

Ileana Sterp și Daniel Aloman și-au unit destinele în urmă cu mai bine de trei ani, au o fată care va împlini doi ani și un alt copil pe drum. Chiar și așa, la un moment dat, cei doi luaseră decizia de a opri relația, deoarece lucrurile luaseră o întorsătură neplăcută.

Ileana Sterp și Daniel Aloman formează un cuplu extrem de aprecia t pentru fanii cunoscutei familii, iar povestea lor de iubire pare a fi desprinsă din povești.

Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, Ileana Sterp a vorbit despre unele probleme pe care le-au întâmpinat.

Ileana Sterp și Daniel Aloman s-au despărțit câteva luni

Aceasta, la fel ca frații ei, a avut o relație mai dificilă cu tatăl ei care, în urmă cu mai mulți ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors de atunci. În timp, Daniel Aloman i-a arătat ce diferență de comportament există între el și socrul său, lucru ce i-a schimbat percepția fetei mamei Geta.

Ileana Sterp și-a deschis sufletul și a vorbit despre calitățile pe care tatăl copiilor ei le are. Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, spunând că este un om extrem de bun și de sensibil.

Citește și: ”Noi nu am avut jucării, animalele erau jucăriile noastre” Ileana Sterp, dezvăluiri emoționante despre greutățile pe care le-a îndurat în copilărie

„Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei. Poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta. E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că, altfel, cum să știe persoana de lângă noi”, a povestit sora lui Culiță Sterp.

Ileana Sterp și Daniel Aloman au fost despărțiți o perioadă

Ileana a mai declarat că, între ea și soțul ei, există două diferențe care, la un moment dat, au contat mult pentru ea: religia și înălțimea. Daniel este creștin ortodox, în timp ce soția lui susține că nu consideră că face parte dintr-o religie anume.

De asemenea, Ileana a mai precizat faptul că nu a acceptat niciodată să aibă o relație cu un bărbat mai scund decât ea, dar lucrurile s-au schimbat atunci când l-a întâlnit pe Daniel.

Chiar și așa, după ceva timp de când au început relația, din cauza diferențelor, au decis să se despartă. Cu toate acestea, nu a durat mult și Ileana a început să îi simtă dorul și, atunci, și-a dat seama că religia și, cu atât mai puțin înălțimea, nu contează, deoarece îl iubește.

Ileana Sterp, certată DUR de mamele de pe Internet! Ce mesaj a putut să transmită sora lui Culiță înainte să nască: „Nu am considerat că ești mai puțin mamă”

Citește și: Denisa Coțolan rupe tăcerea despre sarcină: ”Facem și noi o echipă de fotbal” Ce spune Iancu Sterp despre zvonurile apărute pe internet

„La un moment dat, am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și, în lunile astea, mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și, atunci, am realizat că nu religia e cea care contează”, a mai precizat aceasta.

În momentul de față, Ileana și Daniel se pregătesc pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil. De data aceasta, părinții au ales să nu afle sexul bebelușului până la naștere.

 


Cookies