„Am inceput sa lucrez intr-un studio de videochat din Bucuresti si mi-am schimbat viata!“ Povestea a carei protagonista poti fi chiar TU!

Povestile de succes ale fetelor care au ales sa lucreze intr-un studio de videochat din Bucuresti sunt tot mai numeroase. Iata una dintre ele: Alina, o tanara care, satula de joburi cu munca multa si salariu mic, a decis sa isi ofere sansa vietii!

Buna, Alina! Cum te-ai hotarat sa lucrezi ca model de videochat?

"Buna! Aveam alte planuri cand am venit in Bucuresti, la 19 ani.

Ideea era sa ma angajez undeva, sa strang niste bani si, apoi, dupa un an sau doi, sa ma inscriu la facultate. Visuri de copil naiv! Lucram 8-10 ore pe zi si salariul abia daca-mi ajungea pentru mancare, telefon si chirie, chiar daca stateam in apartament cu alte doua fete, ca sa reducem costurile! Ajunsesem la 22 de ani si uitasem total de facultate, pentru ca nu as fi avut timp nici sa merg la cursuri, nici sa invat. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa schimb ceva sau o sa ma trezesc in aceeasi situatie si la 30 de ani sau mai tarziu. Desi auzisem tot felul de lucruri, mi-am facut curaj si am mers la un studio videochat Bucuresti."

Ce anume stiai despre acest domeniu?De ce te temeai?

"Zvonurile, prejudecatile obisnuite: ca activitatea nu e legala, ca fetelor le raman prea putini bani din castiguri, ca o sa afle toata lumea ce faci, o sa te judece si o sa te condamne pentru asta."

Ce te-a facut sa iti depasesti aceste temeri?

"A contat mult faptul ca am mers, de prima data, la Studio-20.ro. Oamenii de aici mi-au facut o buna impresie inca de la inceput dar, sincera sa fiu, cel mai mult a contat faptul ca totul se petrece conform legii. Inca din prima zi in care am inceput sa lucrez in acest studio de videochat din Bucuresti, am primit un contract de artist-interpret.

L-am citit de mai multe ori, am vrut sa ma asigur ca totul este in regula, ca nu exista vreo clauza ascunsa, ca nu incearca nimeni sa ma insele! Si chiar asa stau lucrurile! La fel se intampla si de fiecare data cand primesc bani: mi se da un document, pe care sunt trecute si impozitele pe care le platesc la stat. Deci totul e in regula si nu are de ce sa-mi fie frica!"

Ce iti place cel mai mult la activitatea de model?

"Sincer, totul! Castig mai multi bani decat toate prietenele mele, am hainele de firma si

parfumurile fine pe care mi le-am dorit mereu, dar nu mi le permiteam. Colegele sunt niste fete fantastice, ne simtim perfect impreuna. Acelasi lucru il pot spune si despre traineri, care sunt mereu alaturi de noi. Indiferent cu ce probleme te confrunti intr-un studio de videochat din Bucuresti, ei sunt acolo, gata sa te ajute. Prietenele nici nu ma cred cand le spun ca, in fiecare zi, am la dispozitie un maseur si fac masaj de intretinere sau anticelulitic."

Am inteles cum e atmosfera la studio. Dar cum s-a schimbat viata ta, in afara lui?

"Pentru prima data in viata, ma simt libera! Imi stabilesc singura programul, iar asta mi-a permis ca, in sfarsit, sa incep facultatea! Mi-am cumparat masina din castigurile obtinute, iar acum studioul ma ajuta cu un credit fara dobanda, astfel incat sa imi cumpar si un apartament nou. Colaborarea cu un studio videochat Bucuresti e cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata!"

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies