E oficial! Alocatii, dublate! Cand se fac majorarile

Author: Oana Picerea
Actualizat: 18 iul 2022, 08:01

Ministrul Muncii a dat vestea mult așteptată de toți părinții de la noi din țară. Violeta Alexandru a confirmat faptul că vor crește alocațiile.

Alocatii, dublate! Cand se fac majorarile

Violeta Alexandru, a făcut un anunț mult așteptat marți seara. Subiectul va fi abordat în cel mai scurt timp în cadrul Guvernului. Procentul majorării nu a fost încă stabilit și nu se pune problema de dublarea sau triplarea alocațiile, pentru că nu există fonduri.  Șansele ca alocațiile să se mărească sunt tot mai mari. Ministrul Muncii a promis o majorare consistentă a acestora în cel mai scurt timp.

Citeste si: Legea privind dublarea alocatiilor, neconstitutionala. Florin Citu: "Sa-si ceara scuze romanilor ca i-au mintit"

Ce a spus ministrul muncii despre alocatii

„Suntem conştienţi de decizia Curţii Constituţionale şi vom găsi o soluţie. PNL a crescut alocaţiile. Nu e vorba că nu înţelegem sau că nu suntem conştienţi că există această nevoie. Dar să dublezi… vă spun, la Ministerul Muncii în fiecare dimineaţă am proiecte PSD, două teancuri.

Proiecte legislative, să triplăm să dublăm…Orice are nevoie de mai mult. Problema este că atât este bugetul şi din el trebuie să acoperi toate aceste nevoi.",
a susținut ministrul. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu dublarea alocațiilor? Ludovic Orban: "În două săptămâni vom..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„A dubla peste noapte fără să spui de unde, a face gesturi dublu, triplu, nu este o abordare responsabilă. Premierul mi-a cerut să fiu pregătită în acest sens. PNL în aceşti ani a generat o creştere a alocaţiei tocmai pentru că ştim că nu este mult. Da. Vor creşte alocaţiile. Sunt pregătită pentru săptămâna viitoare să intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor, dar o vom face cu siguranţă cât să fie sustenabilă în buget”, a mai spus ministrul Muncii, marţi seara.

Citeste si: Se dau vouchere pentru elevi și pensionari! Cine poate beneficia!

 

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.