Alina și Sorina, suspectate că și-au cumpărat urmăritori falși, după ce conturile lor de Instagram au explodat: ”Undeva la 100.000 de urmăritori”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 apr 2023, 12:46

Alina s-a trezit cu 100.000 de urmăritori noi, peste noapte

Sursa: Facebook

Misterul urmăritorilor falși a fost dezbătut și în ediția din această seară a emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Sorina și Alina sunt puse la zid. Și-au cumpărat sau nu urmăritori?

Alina s-a confruntat cu o problemă majoră în urmă cu câteva săptămâni, după ce contul ei de Instagram a explodat și foarte mulți urmăritori falși s-au alăturat paginii sale. La momentul respectiv, Alina a făcut o adevărată dramă din asta și a susținut că cineva vrea să o compromită, iar ea reușit să-și crească contul de Instagram organic. Ei bine, lucrurile par să ia o întorsătură neașteptată, iar Alina și Sorina sunt bănuite că și-au cumpărat urmăritori falși, de fapt.

Alina s-a trezit cu 100.000 de urmăritori noi, peste noapte

Alina a primit o lovitură grea, după ce în toți acești ani a reușit, prin muncă, să construiască o comunitate sănătoasă pe Instagram, ei bine, după primele ei apariții în noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, concurenta s-a confruntat cu o situație fără precedent, contul ei a explodat și a început să fie urmărită de foarte multe conturi false. 

După această situație, aspiranta la titlul de ”cea mai stilată femeie din România” a încercat să afle cine stă în spale acestei mârșăvii.

„Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(...) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să

aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a spus Alina. 

Sorina, bănuită că și-a cumpărat urmăritori falși

Prin culise se zvonește că Sorina și-ar fi cumpărat urmăritori falși înainte să intre în competiție și profită de situația în care se află Alina pentru a ieși basma curată.

Reacția ei a dat însă de bănuit, atât Alinei, cât și Ralucăi Bădulescu.  

Ilinca Vandici:  „În cazul tău, Sorina, emisiunea nu era difuzată încă pe post. Tu aveai 815 urmăritori, iar peste noapte ai adunat câți?”

Alina „Nu are cum să-ți crească Instagramul la nivelul ăsta. Eu fac content constant, de trei ani, și maxim poate 300 de urmăritori după ce am machiat pe x.

Ăștia sunt boți.”

Sorina:  „În aceeași zi când i-au urcat și ei, mi-au urcat și mie. Nu știu, nu înțeleg de ce, pentru că, chiar este o situație foarte nasoală.”

Raluca Bădulescu:  „Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei.”

Alexandru Abagiu:  „Întrebarea este cine scoate 6000 de euro ca să cumpere numărul acesta de urmăritori?!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Beatrice:  „Mi se pare că Sorina a văzut că Alinei i-a reușit, bine Alina a avut o reală problemă și văzând că problema este agreată de noi toate, a încercat să se scoată.”

Raluca Bădulescu:  „Alinei i s-a întâmplat chestia asta de când emisiunea este pe post. Sorina, este o discuție veche. Eu nu vreau să mă erijez, să vorbesc cu păcat, ideea este că tu Sorina, cred că tu ți i-ai cumpărat.”

Iris:  „Sorina când a fost confruntată părea picată din cer, părea că se scuză, că se acuză, și apoi s-a întâmplat catastrofa Alinei.”

Sorina:  „Eu sunt fix în aceeași situație.”

Alina:  „Nu ești în aceeași situație, pentru că exact așa cum ai spus, tu nu făceai bani din Instagram. Tu aveai 800 de urmăritori.”

Sorina:  „Dar parcă ți-am făcut ceva. Nu ți-am făcut nimic!”

Alina:  „Nu, dar asimilezi foarte mult situația, că pierzi foarte mult. Eu pierd mult mai mult ca tine.”

Sorina:  „Te uiți la mine și o faci de parcă mă cerți, de parcă situația asta se întâmplă din vina mea. Nu ți-am făcut absolut nimic.”

Alina:  „Da, dar spui că suntem în aceeași situație. Nu suntem în aceeași situație.”

Sorina:  „Ba da.”

Alina:  „Nu suntem, Sorina.(...)Reacția Sorinei a fost uimitoare chiar și pentru mine. Nu mă așteptam să sară așa pe mine, să zică că eu o acuz, în condițiile în care nu am făcut absolut nicio acuzație. Am vorbit strict despre problema pe care am întâmpinat-o. Până în momentul de față nu am luat în calcul ca cineva din acest platou să îmi fi făcut asta, dar după ce s-a întâmplat în platou, este o posibilitate.”